StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"У керівництва Росії не було іншого виходу": Єфремов підтримав війну проти України заради свободи

6 квітня 2022, 16:57
1698
Актор пробув у в'язниці 22 місяці, але заради виходу на волю змінив свою громадянську позицію.
Михайло Єфремов
Єфремов підтримав війну проти України заради свободи / Lifeshot

Російський актор Михайло Єфремов, який відбуває покарання в колонії за смертельне ДТП у вересні 2020 року, попросив скоротити йому тюремний термін.

Суд засудив актора до семи років позбавлення волі, проте він не втрачає надії вийти з в'язниці раніше. Адвокат Єфремова Петро Хархорін виданню Mk.ru розповів, що вони разом з його клієнтом звернулися до Верховного Суду з проханням про дострокове звільнення.

"Я йому поставив питання: "Міш, як ти ставишся до цієї ситуації?". На що він мені відповів: "Я проти війни в будь-якому прояві, але я вважаю, що у керівництва нашої країни не було іншого виходу", - передав слова Єфремова його адвокат.

відео дня

Варто відзначити, що раніше Єфремов виступав проти путінської політики - у 2014 році актор виступив проти анексії Криму і підтримав суверенітет України.

читайте також"Там вже не люди, а біомаса!": Камалія відповіла росіянам, спраглим знищити УкраїнуНагадаємо, українська актриса Катерина Кузнєцова, яка часто знімалася в Росії з російськими акторами та фактично переїхала жити в Москву, зайняла проукраїнську позицію в жорстокому нападі Росії на Україну.

Також ми писали, що українська гімнастка Лілія Подкопаєва звернулася до всесвітньої спільноти з проханням про допомогу. Просила не за себе, а за рідну Україну, чиї діти щодня гинуть від рук російських окупантів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти