StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У путіністки Дани Борисової підозрюють Паркінсона

30 грудня 2023, 13:46
Вона вийшла на зв'язок з тремтячими руками і в костюмі Снігуроньки.
Дана Борисова пропала з соціальної мережі
Дана Борисова пропала з соціальної мережі / Колаж Главред, фото Російська газета, скріншот

Російська телеведуча Дана Борисова, яка побудувала скандальну кар'єру в країні-окупанті Росії, а також лікувалася від алкогольної та наркотичної залежності, показалася з тремтячими руками.

Відповідним відео діляться пропагандистські ЗМІ. Вони також повідомили, що Борисова пропала з радарів десь в листопаді, але ось нещодавно з'явилася і розповіла, що сталося.

"Хочу пояснити, чому я так надовго пропала з соцмереж. Була маса проблем, а крім того, у мене тремтіли руки. З якої причини, я вам обов'язково потім розповім", — пояснила путіністка.

відео дня

У ролику, де колишня наркоманка з'явилася в образі Снігуроньки, у неї трусяться руки. Користувачі в соцмережах припустили, що у Борисової починається Паркінсона.

На відео - Борисова і її руки, які трясуться:

Раніше пропутінська балерина Анастасія Волочкова, яку підозрюють в алкоголізмі, після кількох "нетверезих" виходів у світ заявила, що прийняла рішення відмовитися від алкоголю.

Також інша російська ведуча-путіністка Лера Кудрявцева вирішила почати кар'єру співачки. Свою першу пісню вона сплагіатила - виконала хіт українського гурту Real O, до якої наприкінці двохтисячних входила Регіна Тодоренко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти