StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Безголоса путіністка Кудрявцева переспівала пісню українського гурту

15 липня 2023, 11:10
Орда старіючих зірок російського шоу-бізнесу поповнилася ще однією "співачкою" - Лерою Кудрявцевою.
Лера Кудрявцева заспівала пісню Залужної
Лера Кудрявцева заспівала пісню Залужної / Колаж Главред, Фото Instagram / leratv

Путіністка, любителька вбивств і смертей мирного населення, російська телеведуча Лера Кудрявцева, на старості років вирішила, що вона може співати.

Вона навіть знімає кліпи, рухаючи своїм не молодим тілом в такт своєму безголосому співу. Але от цікаво не те, як горланить пропутінська телеведуча, а репертуар.

Зокрема, путіністка Кудрявцева вирішила виконати пісню "Платья" української групи Real O, яка була створена в 2008 році з учасниць української "Фабрики зірок".

відео дня

До речі, в перший склад групи входила зрадниця Регіна Тодоренко, яка до цього дня мовчить про напад Росії на Україну. Пізніше, в цій групі співала ще одна зрадниця, яка відкрито підтримує Росію - Яна Соломко.

Цікаво, що пісню "Платья" написала уродженка Запоріжжя, співачка і композитор, яку, за чутками, дуже любить Алла Пугачова - Любаша. Цікаво, що Любаша (Тетяна - авт.) в житті носить дуже актуальне і потужне прізвище - Залужна.

На відео - росіянка і терористка Лера Кудрявцева намагається співати:

Сподіваємося, що для путіністки Кудрявцевої, вибір пісні буде пророчим.

Раніше російська телеведуча, яка ненавидить українців і навіть обіцяла взяти в руки автомат і йти відстрілюватися Лера Кудрявцева, розвела паніку на сторінці свого Telegram-каналу.

Ще раніше Кудрявцева повідомила, що її нудить від своїх же російських земляків. І виною цьому війна в Україні. Але старіючу діву нудить не від того, що її земляки вбивають і гвалтують українських жінок і дітей. Це якраз вписується в її картину світу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти