StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російська телеведуча, наркоманка Борисова видала шалену маячню, згадуючи свою поїздку до Львова

9 березня 2023, 20:29
Російська наркоманка Борисова розповіла про відро з наркотиками, яке висіло на ялинці.
Дана Борисова
Дана Борисова / Instagram

Російська ведуча Дана Борисова, яка славиться своїми наркоманськими звичками, а також путіністкими висловлюваннями проти України, зробила безглузду заяву проти України і президента Володимира Зеленського.

За словами телеведучої, яка залежна від важких наркотиків, це була "найстрашніша ніч у житті". Путіністка навіть не знає, як вона "з цього Львова" втекла.

"У 2005 році мене запросили попрацювати ведучою вечора - Снігуронькою - на дорогий новорічний корпоратив в шикарному заміському готелі Львова, де серед 70 гостей і артистів був присутній артист Володимир Зеленський. Тоді я була ще невинно чиста в плані наркотиків. Я навіть не знала, що кокаїн називається "білим снігом". На тій вечірці зі мною працював співак Данко. Це був величезний заміський готель, куди з'їхалася високопоставлена тусовка з усієї України. Якщо чесно, це був мій перший і останній туди візит. Я натерпілася таких жахів", - цитує залежну ведучу Московський Комсомолець.

відео дня

За словами Борисової, яка лікувалася сама і лікувала дочку від наркозалежності заявила, що на цьому корпоративі було відро на 5-6 літрів, до верху наповненого білим порошком. "Взагалі можу сказати, що на Україні завжди вживали багато більше, ніж у нас. Вони типу як Європа, не соромлячись, і на зйомках, і на вечірках, і на корпоративах вживали", - марить наркоманка Борисова.

Сама ведуча зізнається, що в 2011-му вона вже вживала заборонені речовини. "Переглядаючи це шоу, бачу, що я розповніла, в нетверезому вигляді – гидко навіть дивитися, видно, що я наркоманка. Але я можу сказати, що і на цьому шоу без вживання "речовин" не проходили ні виступи, ні репетиції концертів", - виправдовує вона себе.

"Зеленський, судячи з його вигляду, не вилікувався від наркотичної залежності. Він осторонь не стояв, до відра теж підходив, як і всі, активно дегустував", - говорить російська знаменитість, яка судячи з усього, ще довго буде лікуватися від залежності.

Нагадаємо, раніше український журналіст і ведучий Дмитро Гордон, який часто на своїй сторінці в Instagram публікує фрагменти з життя сусідньої терористичної держави Росія, висміяв головного путінського пропагандиста Володимира Соловйова.

На своїй сторінці в Instagram, він опублікував фото, де зображений смітник-Соловйов в жіночих трусиках і в бронежилеті. Відзначимо, що в такому образі, син російського зливного бачка став ще більше схожий на свого батька.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти