StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У нас садять калину, у них - купують Ладу Калину: Нікітюк "проїхалась" по росіянам

20 серпня 2022, 18:49
Крім того, на своїй сторінці в соціальній мережі Никитюк опублікувала фото, на якому вона стоїть до фотографа спиною.
Никитюк
Леся Нікітюк / Колаж фото УНІАН та Instagram

Відома українська співачка, телеведуча і шоувумен Леся Нікітюк розповіла про кардинальну відмінність між росіянами та українцями. Свою думку вона висловила на своїй сторінці в Instagram.

"Коли в Україні народжується дитина, батьки садять калину. У Росії, коли їхня дитина гине в Україні, батьки купують Ладу Калину. Ви пропащі", - написала вона.

Крім того, на своїй сторінці в соціальній мережі Никитюк опублікувала фото, на якому вона стоїть до фотографа спиною. Волосся дівчини акуратно зібране шпилькою із зображенням калини, а позує вона на тлі куща калини.

У нас садять калину, у них - купують Ладу Калину: Нікітюк 'проїхалась' по росіянам

Нагадаємо, раніше після вибух на військовому аеродромі біля селища Новофедорівка в анексованому Криму почалася паніка - російські туристи залишають півострів. Так, на одному з опублікованих в соцмережах відео Жінка зі сльозами на очах каже, що їй шкода їхати з Алушти.

"Я не хочу їхати з Криму, з Алушти. Як тут класно. Я звикла тут як у своєму будинку жили, настільки все душевно, по-домашньому", - ридала росіянка.

Пізніше попспівачка Jerry Heil Леся Нікітюк виконали гумористичну пісню дуетом ‒ за мотивами інтернет-мема про росіянку, яка не хотіла виїжджати з анексованого Росією Криму.

"Душевно, по-домашньому. Цілий день позавчора носила в собі ідею, що варто зробити який-небудь трек з цього відео. Ніяк не могла прийняти, що якось радісно від цих подій. Тому що це не наш менталітет - писати коменти "так вам і треба" і радіти, коли комусь погано. Але від відчуття справедливості все тремтіло. І тут вночі мені пише Леся Нікітюк - з тією ж ідеєю! Це була доля", - написала Jerry Heil.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти