StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У відомої української співачки стався викидень

6 січня 2022, 00:57
Виконавиця втратила дитину на Різдво.
У відомої української співачки стався викидень
Marietta / instagram.com/marietta_ua

Українська співачка Marietta (справжнє ім'я Марієтта Буневич) традиційно напередодні Нового року підвела підсумки минулого і зворушила своїх фанатів трагічною історією з життя.

На своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що минулого року мала стати матір'ю, але в день Різдва Христового втратила дитину.

"Після слів, що розвитку Немає, серце не стукає, вечір я дуже погано пам'ятаю. Назвати це шоком складно, я просто не можу описати свій стан в той момент...", - розповіла артистка.

відео дня

Також вона додала, що була вражена холоднокровною реакцією лікарів на цю трагедію.

"Найбільше мене вразили слова лікарів, що заморожена вагітність, викидень-це нормально, так може бути і 2, і 3 рази, ви не знали? Ні, ми не знали! Нам ніхто ніколи не говорив, що це може бути нормально, ніхто не готував до цього. Ніхто про це не говорить, всі, хто з таким стикався, мовчать і тримають цей біль в собі!",- поділилася співачка.

Marietta подякувала за підтримку чоловіка Олександра і підкреслила, що поділилася одкровеннями, щоб підтримати інших жінок, які опинилися в такій же ситуації.

Головне з життя зірки

Marietta двічі була учасницею Нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення. У дитинстві вона стала фіналісткою цього пісенного конкурсу.

Свій перший студійний альбом виконавиця записала в 10 років.

Вона співпрацювала з Гайтаною та Андрієм Кравчуком.

Всього на рахунку Marietta п'ять музичних альбомів.

Нагадаємо, в новорічну ніч, лучанка народила під стінами пологового будинку. Жінка була в автомобілі зі старшим сином, поки чоловік оббивав пороги установи в пошуках акушера. Тим часом з'явитися на світ молодшому братові допоміг старший 15-річний син жінки, який і прийняв у неї пологи прямо в машині.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти