StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Ірини Федишин сталося велике сімейне горе

12 січня 2024, 10:46
2213
Співачка Ірина Федишин повідомила про горе, яке сталося в її родині і через яке вона змушена скасувати свої концерти.
Федишин, бабуся
У співачки Ірини Федишин померла бабуся / колаж Главред, фото УНІАН і Instagram

Відома українська поп-співачка Ірина Федишин повідомила, що в її родині сталося горе ‒ на 85-му році життя померла її бабуся Євгенія. Сумною новиною артистка поділилася у своєму Instagram.

"На 85 році життя не стало моєї бабусі Євгенії. Важко підібрати слова. Це була бабуся, з якою я провела своє дитинство. Багато спогадів і найтепліших моментів: найсмачніші страви, найтепліші свята, самі турботливі руки, саме добре серце. Люблю тебе, моя бабуся. Дякую тобі за все. Спочивай з Богом, вічна пам'ять", — написала співачка.

Як Федишин, вона змушена поставити на паузу свої гастролі і повернутися додому, щоб провести бабусю в останню дорогу. Співачка також була змушена виступи в Луцьку та Рівному перенести на інші дати.

відео дня
6789

"Повертаюся додому провести рідну людину в останню дорогу. Сьогоднішній концерт у Луцьку та завтрашній у Рівному перенесено на нові дати", — повідомила артистка.

Нагадаємо, українська телеведуча і шоувумен Леся Нікітюк розповіла трагічну історію про свою подругу, коханий якої зробив їй пропозицію і загинув в бою. 22 січня захисник зробив своїй коханій пропозицію про одруження, а через два дні був убитий російськими окупантами.

Раніше повідомлялося, що в боях за свободу України трагічно загинув 32-річний захисник Павло Причепа. Герой загинув у кривавій боротьбі під Соледаром. У воїна залишилася вагітна дружина і двоє малолітніх дітей.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти