StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Тягне до негативу": Остап Ступка розповів, що думає про сина, який утік до США

21 березня 2024, 16:19
Актор у цьому випадку скористався давно набутим принципом.
Дмитро Ступка, Остап Ступка
Остап Ступка висловився про хейт на адресу його сина Дмитра Ступки / колаж: Главред, фото: instagram.com/stupka777, скріншот YouTube

Актор Дмитро Ступка, спадкоємець української акторської династії, зараз живе в США, за що наше суспільство в сучасних військових реаліях нерідко його критикує. Сам артист у своєму переїзді не бачить нічого поганого.

Журналісти ЖВЛ вирішили поцікавитися думкою про Ступку-молодшого у його батька - актора театру, кіно та озвучення Остапа Ступки, який і сам майстерно потрапляє в скандали. Чого тільки варта нещодавня ДТП за його участю.

За багаторічну кар'єру Остап Ступка навчився не звертати увагу на негатив на свою адресу. Таку ж тактику він обрав і в тому, що стосується претензій до його сина - просто ігнорувати.

відео дня

"Хейт у нашому суспільстві – це один із цих чинників, який люди дуже добре навчилися робити. Чомусь тягне до якогось такого негативу. Я не звертаю на це уваги. Я не читаю, наприклад. Він теж не читає. Треба іншим займатися", - переконаний актор.

Хто такий Остап Ступка?

Остап Ступка - український актор театру і кіно, телеведучий. Народний артист України (2009). Син народного артиста СРСР Богдана Ступки, повідомляє "Вікіпедія".

Раніше колишня протеже Потапа, співачка Мішель Андраде, розповіла про дивну зустріч із музичним продюсером - єдину за час повномасштабної війни.

Також українська акторка Катерина Тишкевич показала наслідки сепсису на тілі. У артистки з'явилися великі шрами, які вона намагається прибрати болісними процедурами.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти