StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Це дуже боляче: Катерина Тишкевич показала наслідки сепсису на тілі

20 березня 2024, 21:42
Катерина Тишкевич продовжує боротися з наслідками своєї важкої госпіталізації.
Катерина Тишкевич бореться за життя
Катерина Тишкевич боролася за життя кілька місяців тому / Колаж Главред, фото Instagram/kateryna_tyschkevich

Українська акторка Катерина Тишкевич, яка на початку грудня потрапила до реанімації із сепсисом - під час лікування хронічного головного болю, який переслідує зірку серіалів понад вісім років, показала наслідки тієї небезпечної госпіталізації.

На своїй сторінці в Instagram, актриса розмістила відео з кабінету косметолога. До лікаря актриса звернулася, щоб за допомогою процедур усунути наслідки хірургічного втручання.

Хто така Катерина Тишкевич?

Катерина Тишкевич - українська актриса кіно і телебачення. Найбільш відома ролями в серіалах "Безсмертник", "Ніщо не трапляється двічі", "Жіночий лікар". На зйомках "Безсмертника" познайомилася з актором Валентином Томусяком, за якого вийшла заміж у лютому 2019 року.

відео дня
Катерина Тишкевич показала рубці на тілі
Катерина Тишкевич показала рубці на тілі / Скриншот Instagram/kateryna__tyshkevych

"Сьогодні вперше проходила лазер та ін'єкції в руці. Щоб хоч трохи прибрати наслідки операції після сепсису. Саму жесть викладати не буду, але це дуже боляче", - написала Тишкевич.

Зазначимо, що Тишкевич страждає кілька років від сильного головного болю, з яким не можуть впоратися лікарі. Нещодавно вона повідомила, що нібито наблизилися до діагнозу.

Один із діагнозів актриси - хронічний соматоформний больовий розлад. "Або простіше: стійкий хронічний головний біль напруги. Одна з причин виникнення - глибока емоційна травма + індивідуальні фізіологічні особливості", - розповіла Катерина.

10 грудня з'явилася інформація про те, що Катерина Тишкевич уже сьомий день перебуває в реанімації і лікарі борються за її життя. "Що стало причиною сепсису вже не важливо. Важливо впоратися з його наслідками. Найважче зараз легеням, печінці та серцю", - написав чоловік актриси.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти