StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Труха замість мізків": Єфросиніна пройшлася російською телеведучою, яка захотіла їхати на фронт

29 листопада 2022, 14:52оновлено 29 листопада 2022, 15:26
Маша Єфросиніна в черговий раз вказала на те, що "хороших росіян" немає і навіть дитячі телеведучі збираються на фронт.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна / instagram.com/mashaefrosinina

Українська телеведуча Маша Єфросиніна відповіла на скандальні висловлювання російської телеведучої Галини Вовк, яка зібралася їхати на фронт, прихопивши ручні іграшки - Хрюшу і Степашку.

"У мене ж теж є українська кров! Я візьму Хрюшу і Степашку і поїду на фронт", - заявила любителька російського світу Вовк.

За словами Єфросиніної, яка опублікувала фрагмент "виступу" Старої ведучої, ці люди (росіяни - авт.) "живуть з трухою замість мізків".

відео дня

"Господи, допоможи цим людям самознищитися раніше, ніж вони зрозуміють, що живуть з трухою замість мізків", - написала вона.

Нагадавши, Маша Єфросиніна зізналася, що за кілька місяців повномасштабного військового вторгнення намагається стабілізувати свою психіку будь-якими можливими способами. Своїми думками і порадами з цього приводу Єфросиніна поділилася в інтерв'ю виданню Insider.

Вона каже, що постійно стикалася з досить важкими емоційними станами: панікою, страхом, відчаєм. А потім все це змінювалося з зібраністю і дисциплінованістю.

"З того, що мені вдалося повернути в режим за допомогою лікарів – це сон. Потроху повертаю режим харчування, тому що у мене був розлад харчової поведінки, абсолютно тотальне. Я поступово повертаюся до спорту, до пілатесу, який був абсолютно фундаментальною силою для мене в мирному житті. Раніше я кожен день їм займалася, тепер я відчуваю, що у мене є трохи сил для того, щоб просто почати тренування", – поділилася артистка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти