StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тополя з "Антитіл" гнівно відповів Галичу, який посварив пісню "Фортеця Бахмут"

18 грудня 2023, 16:19
Лідер гурту "Антитіла" Тараса Тополя різко висловився про співака Женю Галича, який розкритикував пісню Фортеця Бахмут і назвав її "хайпом".
Галич, Тополі
Тополя відповів Галичу на критику жорстко і не розбираючи слів / колаж Главред, фото УНІАН

Український співак, боєць ТРО та вокаліст попрок-гурту "Антитіла" Тарас Тополя гнівно відповів фронтмену колективу O. Torvald Жені Галичу, який восени розкритикував пісню "Фортеця Бахмут".

"Мене (байдуже - нецензурно), що говорить Женя Галич та інші музиканти. Щодо того, чи потрібна ця пісня. Нехай Женя пройде через те, що пройшли "Антитіла", потім понаписує свої пісні, на які мені також буде (байдуже – нецензурно). Реакції інших я обговорювати не хочу", —сказав Тополя.

Лідер "Антитіл" підкреслив, що пісня "Фортеця Бахмут" була дуже потрібна українським воїнам ‒ і саме тоді, коли в місті велися активні бої. Також Тополя підкреслив, що найкращим для нього відгуком є те, як добре реагують на трек саме військовослужбовці.

відео дня

До слова, кілька місяців тому Женя Галич різко висловився про трек "Фортеця Бахмут". Виконавець заявив, що композиція, на його думку, була створена для хайпу.

Нагадаємо, раніше соліст групи "Антитіла" Тарас Тополя, який практично відразу після повномасштабного російського вторгнення в Україну вступив в ТРО, розповів про те, як ледь не загинув у бою, коли потрапив під ракетний удар.

"Ми перебазувалися з однієї позиції на іншу, але витратили додатковий час на збір речей. В результаті ми опинилися на точці прибуття на 30 хвилин пізніше. І протягом цих хвилин на нове місце нашого базування була випущена ракета. На щастя, в ціль вона не потрапила. Вибух взяв на себе білборд на трасі. Все це сталося в 20 хвилинах від нашої нової локації, яку б просто рознесло на шматочки при попаданні", – розповів співак.

Пізніше Тополя досить жорстко висловився про артистів, які вперто не помічали російської агресії в нашій країні з 2014 року і почали називати речі своїми іменами, лише коли від російського вторгнення постраждали вони самі або їхні родини.

"Зараз спостерігаємо велику кількість лицемірства, пристосуванства артистів, які раніше паслися в Російській Федерації. У кращому випадку вони обманювали себе, що це нормально. А в гіршому - прекрасно розуміли, що Росія вже напала в 2014-му, вже окупувала Крим. Вони закривали на це очі, бо мали свої мотиви – фінансові, ідеологічні", – зазначив співак.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти