StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тоня Матвієнко зізналася, де зараз і чим займається її старша донька

6 травня 2024, 13:15
2316
Матвієнко вчиться жити без Уляни, і це дається їй дуже непросто.
Тоня Матвієнко зі старшою донькою
Тоня Матвієнко старша донька - Тоня Матвієнко розповіла про дочку Уляну / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Українська співачка Тоня Матвієнко - мама двох дочок. Старша, Уляна, з'явилася, коли самій артистці було всього 17 років.

Сьогодні Тоня та Уляна себе вважають більше подругами, ніж мамою і донькою, проте бачаться рідко. В інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" артистка зізналася, що її первісток давно залишила рідну домівку, і будує власне життя.

Так, за словами Матвієнко, 25-річна Уляна - режисер-початківець і багато подорожує у зв'язку з робочими відрядженнями. Дівчина живе окремо від сім'ї на орендованій квартирі зі своїм партнером.

відео дня

"Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дівчина і в неї повинне бути своє життя. Мені потрібно навчитися жити без мами й без Уляни", - поділилася почуттями через розлуку Тоня Матвієнко.

Хто така Тоня Матвієнко?

Тоня Матвієнко (Антоніна Петрівна Гончар) - українська співачка, Заслужена артистка України (2021). Молодша донька співачки Ніни Матвієнко. Посіла друге місце в першому сезоні проєкту "Голос країни". Відома своїм оригінальним тембром голосу.

Тоня Матвієнко - останні новини:

Раніше Арсен Мірзоян відверто заговорив про зради в шлюбі з Тонею Матвієнко. Артист зізнався: і він, і його дружина дуже ревниві, але у них є свій спосіб справлятися з цим.

Також Тоня Матвієнко розповіла, чи відпустить Арсена Мірзояна, який активно займається волонтерством і дає благодійні концерти, на фронт.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти