StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Тільки ти не вмирай": в РФ почали молитися за тяжкохворого Ніколаєва

19 вересня 2023, 09:31
Ігор Ніколаєв в екстреному порядку був госпіталізований в реанімацію.
У РФ почали молитися за тяжкохворого Миколаєва
У РФ почали молитися за тяжкохворого Ніколаєва / Фото: скріншот YouTube

63-річний співак і композитор Ігор Ніколаєв днями був госпіталізований. Як з'ясувалося, у артиста діагностували проблеми з серцем та іншими життєво важливими органами.

Менеджери Миколаєва спішно переносять давно заплановані гастролі аж на 2024 рік, його дружина продовжує зберігати мовчання. Тим часом журналіст і друг артиста Отар Кушанашвілі закликав молитися за Ігоря Ніколаєва.

"Колишня дружина Ніколаєва Наташа Корольова співала "тільки ти не вмирай, тільки ти довше живи". Хіба ці слова не настільки красномовні, щоб ми всі разом приєдналися до благання? Коли Ігор одужає, я буду відчувати, що зробив все, що міг: силою слова, силою думки, силою молитви. Помоліться за мого друга і вашого улюбленця", - заявив Кушанашвілі.

відео дня

Ігор Ніколаєв останні новини

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що Ніколаєв в екстреному порядку був госпіталізований в реанімацію.

Раніше повідомлялося, що Ігоря Ніколаєва до інфаркту довела дружина Юлія Проскурякова. Вона часто лаялася матом і кричала, говорилося навіть про те, що справа дійшла до розлучення, але офіційно пара про це не заявляла.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, російський співак переніс обширний інфаркт. Рідних до нього не пускають.

Інсайдери кажуть, що автор хіта "Дельфін і русалка" має серйозні проблеми з серцем — ритм то частішає, то стає рідше. Результати ЕКГ теж невтішні, бо сліди інфаркту виявили саме по ним.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти