StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тодоренко влаштувала біснуваті танці і використала Кіркорова, як пілон

25 квітня 2023, 09:00
Співачка і актриса Регіна Тодоренко насолоджується популярністю в терористичній Росії.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко / скріншот

Співачка українського походження Регіна Тодоренко, яка плювати хотіла на те, що терористична Росія напала на мирну Україну, влаштувала біснуваті танці в ефірі одного з російських шоу. Там вона знаходиться в журі разом з путіністом Філіпом Кіркоровим і такою ж любителькою війни - Валерією.

Так, Тодоренко, яка щасливо живе своє життя в Росії, показала, як вона вміє звиватися. На відео також потрапив момент, як вона намагається видертися на Кіркорова, використовуючи його в якості пілона.

Відео, як танцює Тодоренко

відео дня

Нагадаємо, раніше український блогер Богдан Беспалов на своєму однойменному YouTube каналі "злив" ексклюзив, який стосується зіркової пари-Насті Каменських та Олексія Потапенко (Потапа). Зокрема, блогер повідомив, що пара таємно запустила процес розлучення. Причиною розпаду красивої зоряної пари нібито стала зрада Потапа. "Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов.

Раніше також Тодоренко заявила про проблеми зі своїм чоловіком-росіянином, співаком Владом Топаловим. У пари був момент, коли вони опинилися на межі розлучення. "Я тоді випалила:"я з тобою розлучуся". На що Влад відповів: "розлучення не дам, ми будемо жити з тобою Вічно". Тоді це прозвучало як загроза", - говорить Тодоренко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти