StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брітні Спірс показала, як в купальнику розважається на яхті з чоловіком

20 вересня 2022, 20:58
Всесвітньо відома американська співачка Брітні Спірс в купальнику показала миле відео, де з чоловіком розважається на яхті.
Брітні Спірс
Брітні Спірс / https://ua.depositphotos.com/

Легендарна американська поп-співачка Брітні Спірс поділилася пекучим сімейним контентом. Виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео зі своїм новим чоловіком чоловіком, фітнес-тренером Семом Асгарі.

Подружжя разом відпочивали на яхті в якомусь тропічному куточку світу. Щаслива співачка активно обіймала свого чоловіка і азартно танцювала в блакитному купальнику і сонцезахисних окулярах.

"Це просто неймовірно. Одягла свої великі окуляри від Джесіки Сімпсон і дивую чоловіка! Як кажуть більшість користувачів Instagram - дуже добре", - розповіла виконавиця.

відео дня

До слова, Спірс і Сем Асгарі познайомилися в 2016 році під час зйомок кліпу співачки на трек Slumber Party. У ньому чоловік зіграв головну роль. У 2017 році пару почали все частіше помічати разом. У вересні 2021 року Асгарі зробив пропозицію співачці. А вже в 2022 році закохані зіграли весілля.

Нагадаємо, раніше відома франко-італійська модель, старша дочка акторів Моніки Беллуччі і Венсана Касселя, 17-річна Діва Кассель вийшла на подіум в прозорій сукні з корсетом.

Також блогерка Анна Богдан після розставання з "холостяком" показала ідеальні форми в ультрамодному купальнику на хорватському пляжі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти