StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тіна Кароль готується стати матір'ю

29 липня 2024, 23:30
3169
Поп-діва зазначила, що дорожить своїм здоров'ям, адже воно їй ще стане в пригоді для "когось маленького і красивого".
Тина Кароль
Тіна Кароль новини - Тіна Кароль хоче вдруге стати мамою / колаж: Главред, фото: instagram.com/tina_karol

Українська співачка Тіна Кароль одна з 2013 року, коли помер її чоловік Євген Огір. Артистці приписували безліч романів, але жоден з них вона не підтвердила офіційно.

Утім, це не заважає Кароль замислюватися про те, щоб подарувати своєму 15-річному синові Веніаміну братика або сестричку. У цьому співачка зізналася у своєму блозі в TikTok.

Вона відповідала на критику хейтерів, яким не сподобався один з її роликів із заняттями йогою. Так, один із коментаторів припустив, що Тіна насправді не займається підтриманням спортивної форми, а домагається привабливих форм і рельєфності за допомогою оземпіку - препарату від діабету, який багато зірок використовують не за медичними показниками, а щоб швидко скинути вагу.

відео дня

Кароль зазначила, що дорожить своїм здоров'ям, адже у неї є в планах ще одна дитина. "Оземпік. А що це? А, це те, що всі колють. Удачі! Мені ще хочеться когось народити. Красиве, гарне, маленьке. А якщо вам немає що робити і просто чешуться пальці - помийте руки", - з посмішкою заявила співачка.

Хто така Тіна Кароль?

Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) - українська співачка й актриса, телеведуча. Народна артистка України (2017), солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Лауреатка пісенного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля 2005". З піснею "Show me your love" представляла Україну на "Євробаченні 2006", де посіла сьоме місце.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Настя Каменських публічно звернулася до хрещеної мами Алли Кудлай після її коментаря про використання NK пісень російською мовою.

Також співачка і музичний продюсер Наталя Могилевська вперше показала свого чоловіка Валентина, роман з яким у неї зав'язався на початку повномасштабної війни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти