StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наталія Могилевська вперше показала свого чоловіка Валентина

29 липня 2024, 02:00
2574
Майже три роки Могилевська приховувала обранця від сторонніх очей.
Наталія Могилевська
Наталія Могилевська новини - Могилевська показала третього чоловіка / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Українська співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська на початку повномасштабної війни знайшла кохання в особі чоловіка, якого до цього знала багато років. Разом із ним вони пройшли вже багато чого - небезпечні виступи в гарячих точках, непросте волонтерство і, врешті-решт, усиновлення двох дітей.

Утім, для шанувальників артистки її коханий залишається загадкою. Відомо, що його звуть Валентин, Могилевська називає його своїм чоловіком, але не зізнається, чи пов'язані вони законними узами.

Чоловік також уникає публічності. І донедавна Наталія смиренно підтримувала його в цьому рішенні. Однак нещодавно співачка не втрималася, і все ж показала обранця.

відео дня

У своєму блозі в Instagram Могилевська поділилася відео, на якому її Валентин дарує артистці та двом донькам квіти, сім'я щасливо обмінюється поцілунками та обіймами. "Зазвичай мій чоловік проти якихось його фото у соцмережах, але я дякую тобі, що ти дозволив мені поділитися цим зворушливим відео. Цілую тебе і дякую за квіти, люблю!" - написала Наталія Могилевська в коментарі до ролика.

Дивіться перше відео Наталії Могилевської з її третім чоловіком:

Хто така Наталія Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка, виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Женя Галич розповів про побачення з Христиною Соловій, з якого він виносив артистку на руках через те, що в неї раптово стався напад.

Також співачка MamaRika жорстко припечатала зрадницю Таїсію Повалій за її позицію щодо війни в Україні. МамаРіка має з путіністкою свої давні рахунки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти