StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Каменських публічно звернулася до хрещеної Алли Кудлай після її коментаря про NK

29 липня 2024, 10:06
2767
Співачки обмінялися люб'язностями на тлі критики Каменських за пісні російською мовою.
Алла Кудлай, Настя Каменських із мамою
Настя Каменських новини - Каменських звернулася до Алли Кудлай / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_kudlay_official, instagram.com/kamenskux

Днями Народна артистка України Алла Кудлай на честь свого 70-річчя дала велике інтерв'ю для Аліни Доротюк. Серед іншого у співачки запитали думки про рішення її похресниці Насті Каменських виконувати на концертах свої довоєнні хіти російською мовою.

Кудлай відмовилася давати оцінку творчості NK, що багато хто сприйняв, як осуд з її боку. Сама ж Каменських, схоже, анітрохи не сердиться на хрещену маму.

У її День народження Настя разом з мамою записала невелике звернення до неї. Воно з'явилося в ефірі 1+1 Україна в програмі "Говорить вся країна".

відео дня

Каменських привітала зоряну хрещену з її черговим 18-річчям, і побажала "бути творчою й мати успіх у творчості, не зупинятися". "Ви така класна, така запальничка і, звичайно, дуже талановита співачка", - емоційно звернулася до Кудлай Настя Каменських.

Хто така Алла Кудлай?

Алла Кудлай - українська співачка. Народна артистка України. Колишня солістка Національного заслуженого академічного народного хору України імені Верьовки (1978-1984). Має Орден княгині Ольги III ступеня. Хрещена мати Насті Каменських.

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Всього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що у колишньої дружини Віктора Павліка новий роман. Співак і Лариса Созаєва були разом 25 років, поки він не пішов до своєї нової обраниці - Катерини Репяхової.

Також "лев на джипі" Андрій Лузан показав перші фото у військовій формі. Комік пішов до ЗСУ добровольцем, і тепер проходить базову військову підготовку, особливостями якої ділиться в соціальних мережах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти