StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіна Кароль без макіяжу засвітила прес із рельєфними кубиками

22 жовтня 2023, 19:03
Співачка продемонструвала форми справжньої спортсменки.
Тіна Кароль
Тіна Кароль у топі показала кубики пресу / колаж: Главред, фото: t.me/tinakarolofficial

Українська співачка Тіна Кароль раніше виснажувала себе дієтами, аби відповідати "нормам" краси, які прийняті у світі шоу-бізнесу. Згодом вона навчилася прислухатися до свого організму, і з того часу має бездоганні, підтягнуті форми.

Артистка стала фанаткою спорту та йоги - їй підкоряються спортзали, дошки із цвяхами та найскладніші асани. Але все це Кароль робить насамперед із любові до себе та свого тіла.

І, дивлячись на її нові знімки, можна сміливо сказати, що їй відповідають взаємністю. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала фото із гримерки, яким приголомшила свою армію фанатів.

відео дня

На знімку Тіна без макіяжу і з пучком на потилиці позує у дзеркалі у світлих джинсах та сірому топі. Живіт співачки залишився оголеним, і на ньому виразно вимальовуються кубики пресу із привабливим, атлетичним рельєфом. Такій фізичній формі багато хто позаздрив би.

Тіна Кароль
Тіна Кароль у топі показала кубики пресу / instagram.com/tina_karol

Раніше українська акторка кіно та театру, зірка "Сватів" Анна Кошмал показала фантастичну фізичну форму - артистка стала на голову і спиною до дзеркала примудрилася зробити селфі.

Чудовим селфі іншого роду також похвалилася Марина Бех-Романчук . Зоряна українська стрибунка блиснула бюстом у купальнику на фото із ванної кімнати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти