Телеведуча ледь втекла з наркопритону і від продажних копів

8 жовтня 2020, 18:44
1405
Українська телеведуча Ольга Манько на Мадагаскарі випадково потрапила в наркопритон під час зйомок шоу "У кого більше?" і ледь врятувала своє життя.
Ольга Манько
Ольга Манько / Instagram

Під час зйомок для реаліті "У кого більше?"на Мадагаскарі телеведуча Ольга Манько випадково зайшла в приміщення, яке, на перший погляд, не становило ніякої загрози, але в підсумку тікала кривими провулочками.

Новий канал відправив Ольгу Манько на Мадагаскар без грошей, щоб вона намагалася їх заробити всілякими способами.

Дівчина дізналася, що на Мадагаскарі 1 пляшка коштує 3.50 грн, і це відмита після смітника. Вона почала збирати пляшки по місту, і в пошуках тари Ольга Манько зайшла в приміщення, яке з першого погляду нагадувало цілком пристойний ресторан.

відео дня

"Африканський хлопчик, який збирав зі мною пляшки, попередив, що туди краще не заходити – згадує ведуча "У кого більше?"- Але я не послухала. І прямо з порога мене запитали, що я хочу – гашиш або траву".

Ольга Манько
Ольга Манько - наркопритон / прес-служба

У приміщенні, яке здавався звичайним рестораном, насправді знаходився наркопритон. І бачити в ньому європейців, та ще й з камерами, там точно не були раді.читайте такожУкраїнська телеведуча працювала асенізатором і продавала сміття

Через хвилину на Ольгу накинулися місцеві офіціанти, адміністратор і власник.

"Почали розпитувати, що ми винюхуємо, – каже Ольга Манько. - Наказали опустити камери. І що іронічно - погрожували викликати поліцію, яка, швидше за все, їх покриває".

Ольга Манько
Ольга Манько на Мадагаскарі / прес-служба

Однак, загрози виявилися не безпричинними - в ресторані дійсно дзвонили в поліцію, і дівчина поспішила ретируватися, оскільки чула, що звичаї у копів на Мадагаскарі круті.

Тільки удача допомогла телеведучій вибратися звідти без неприємностей-прихопивши всі зібрані пляшки, вона швидко втекла разом з африканським хлопчиком і пірнула у вузькі провулки.

Нагадаємо, що всі нові випуски шоу "У кого більше?" виходять щопонеділка о 19-00 на Новому каналі. Також їх можна дивитися онлайн на Телепорталі і в Ютуб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти