StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тетяну Лазарєву оголосили в розшук у РФ - коментар новоспеченої "кримінальниці"

13 червня 2024, 22:47
309
Комедіантка висловила свою думку про те, що в країні-окупанті вона офіційно вважається злочинницею.
Тетяна Лазарєва
Тетяна Лазарєва новини - МВС рф оголосило Тетяну Лазарєву в розшук / колаж: Главред, фото: instagram.com/lazarevatut

Російська акторка і комік Тетяна Лазарєва, визнана в країні-окупанті іноземним агентом через критику кремля і підтримку України, тепер не тільки персона нон-грата в рф, а ще й кримінальний злочинець.

Про це повідомляють росЗМІ. Досьє на артистку з'явилося в розділі розшуку на сайті МВС рф.

Згідно з базою відомства, Лазарєву оголосили в країні-окупанті в розшук за статтею про дискредитацію армії - саме так оцінили її просвітницьку діяльність про військові злочини країни-агресора.

відео дня

Примітно, що сама Тетяна Лазарєва, яка з 2016 року живе в Іспанії, а після 24 лютого 2022 року і зовсім принципово перестала відвідувати РФ, до нового статусу "кримінальниці" поставилася з гумором. "Раніше я думала, що кримінальники - це ті, хто грабує, ґвалтує і вбиває людей. А тепер виявляється, що це я!" - розповіла артистка в Instagram-сторіс.

Тетяна Лазарєва
Тетяна Лазарєва новини - МВС рф оголосило Тетяну Лазарєву в розшук / сайт МВС рф

Хто така Тетяна Лазарєва?

Тетяна Лазарєва - російська акторка, комік, телеведуча. Відома завдяки комедійному серіалу "33 квадратні метри" і шоу "Хороші жарти", яке вела разом із Михайлом Шацем і Олександром Пушним. 24 лютого 2022 року перебувала в Києві, і початок повномасштабної війни бачила на власні очі. Відкрито висловлює антивоєнну позицію і критикує уряд країни-окупанта. Займається благодійністю на користь українців. У липні 2022 року була внесена Мін'юстом рф до списку іноземних агентів.

Останні зіркові новини:

Раніше українська співачка Світлана Лобода зізналася, де зараз її сім'я - літні батьки та молодша сестра. Сама артистка востаннє в Україні була півроку тому.

Також зіркова ведуча шоу Танці з зірками Іванна Онуфрійчук вперше показала обличчя новонародженого сина Адама. Хлопчик з'явився на світ наприкінці травня у Швейцарії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти