StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зіркова ведуча шоу Танці з зірками вперше показала обличчя новонародженого сина

13 червня 2024, 17:30
655
Іванна Онуфрійчук поділилася зворушливими моментами з крихіткою.
Іванна Онуфрійчук
Іванна Онуфрійчук новини - Онуфрійчук показала обличчя сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Акторка, модель і ведуча шоу Танці з зірками Іванна Онуфрійчук в останніх числах травня народила первістка - хлопчика на ім'я Адам. Це була довгоочікувана вагітність для неї та її чоловіка, казахського бізнесмена Алмаза.

Тепер Онуфрійчук осягає всі ази материнства, і схоже, що це заняття приносить їй невимовне задоволення. Тепер крихітка Адам - частий гість на сторінці зіркової мами в Instagram.

Нещодавно Іванна показала ранкові ніжності з новонародженим синочком. Для свіжих кадрів вона навіть зняла його личко зблизька.

відео дня

"Мої чарівні ранки. Ну чому мені так хочеться його зацілувати, залюбити, ну ледь не з'їсти?" - не може натішитися синові Іванна Онуфрійчук. Шанувальники ведучої вже сперечаються, на кого ж малюк схожий більше - на маму чи на тата.

Син Іванни Онуфрійчук
Іванна Онуфрійчук новини - Онуфрійчук показала обличчя сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Що таке Танці з зірками?

Танці з зірками - українське танцювальне шоу, адаптація британського проєкту BBC "Strictly Come Dancing". Перший сезон вийшов на телеканалі 1+1 у 2006 році. Загалом вийшло 8 сезонів. Принцип "Танців" простий - відомі публічні особи і зірки шоу-бізнесу змагаються за звання найкращого танцюриста. У цьому їм допомагають партнери - професійні танцюристи та хореографи. Разом із ними селебрітіс у прямому ефірі виконують танцювальний номер, на підготовку якого йде тиждень.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай розкрила деталі про бойфренда-військового. Вона розповіла, де служить її коханий, та яку його мрію їй не терпиться здійснити.

Також відомий продюсер Володимир Завадюк підтвердив стосунки з новим бойфрендом. Він розкрив особистість партнера та показав чуттєву фотосесію з ним.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти