StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тарас Цимбалюк осоромився перед обраницею невдалим подарунком

23 квітня 2024, 18:40
586
Сюрприз від знаменитості не вдався цілих два рази.
Тарас Цимбалюк, Світлана Готочкіна
Тарас Цимбалюк особисте життя - Цимбалюк подарував дівчині каблучку / колаж: Главред, фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Український актор Тарас Цимбалюк і рестораторка Світлана Готочкіна разом з літа 2022 року. Цей час, проведений разом, артист сприйняв, як достатній термін, щоб піднести коханій особливий подарунок.

У своєму блозі в Instagram він показав Світлану, яка тримає коробочку з каблучкою від ювелірного дому Bvlgari. Знімок він підписав: "Вона сказала мені..."

Фанати вже приготувалися вітати Цимбалюка з третіми заручинами, але поспішили. Весіллям із Готочкіною в актора поки що й не пахне, а ось зганьбитися перед обраницею актор примудрився.

відео дня

Як з'ясувалося, ця каблучка - вже друга, яку зірка підніс Світлані. І вже вдруге він робить одну й ту саму помилку. "Вона сказала мені... сказала, що "запам'ятай врешті-решт розмір моїх пальців, щоб не міняти вже вдруге каблучку", - розкрив інтригу Тарас Цимбалюк.

Світлана Готочкіна
Тарас Цимбалюк особисте життя - Цимбалюк подарував дівчині каблучку / колаж: Главред, фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Хто такий Тарас Цимбалюк?

Тарас Цимбалюк - український актор театру, кіно і телебачення. Найбільш відомий роботами в серіалах "Спіймати Кайдаша", "Кава з кардамоном", "Кріпосна" і "Жіночий лікар".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше ексдружина Потапа, музичний продюсер Ірина Горова, розповіла, як його єдиний син реагує на "зашквари" зіркового тата. Також вона зізналася, чи змінилися стосунки між батьком і сином під час повномасштабної війни.

Також вагітна четвертим дружина 64-річного Тігіпка, модель і блогерка Алла Зіневич, показала рідкісне фото з політиком. Разом вони відвідали світський захід.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти