Таню Робертс "випадково" оголосили мертвою

5 січня 2021, 18:19оновлено 5 січня 2021, 19:40
У мережі піднявся скандал через публікацію американського таблодиду, який "випадково" поховав дівчину Бонда Таню Робертс.
Таня Робертс
Таня Робертс / Кадр з фільму Вид на вбивство

4 січня TMZ опублікувало інформацію про те, що 65-річна "дівчина Бонда" Таня Роберс померла після того, як впала напередодні Різдва, і спираючись на цю статтю безліч видань опублікували свої новини. Але виявилося, що це була помилка, яку спровокував коханий актриси.

Видання TMZ спростувало інформацію про смерть Робертс 4 січня, оприлюднивши заяву представника секс-символу 80-х Майкла Пінгела. Після чого повідомило, що акторка померла 5 січня.

Справа в тому, що нібито коханий зірки Ланс О'брайен прийшов до неї в лікарню і побачив, як знесилена обраниця закрила очі. Чомусь чоловік подумав, що Таня померла і пішов з палати, так і не поспілкувавшись з медиками.

відео дня

"Ми тільки що поговорили з Лансом, партнером Тані. Він каже, що пішов до лікарні, і, сидячи в її палаті, вона відкрила очі і спробувала схопити його, але очі закрилися, і вона "зів'яла". Він сказав, що був спустошений і вийшов з кімнати, а потім з лікарні, і ніколи не спілкувався з медичним персоналом", - йдеться в повідомленні.

Ланс записував інтерв'ю для Inside Edition, коли йому подзвонили з лікарні, щоб повідомити новини.

Друзі сім'ї також зв'язалися з TMZ, щоб уточнити, що саме трапилося з Танею Робертс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти