Танці з зірками 2020: назвали партнерок Позитиву і Сергія Танчинця

4 серпня 2020, 15:30оновлено 13 листопада 2020, 14:09
Поступово вимальовується повний склад учасників шоу Танці з зірками.
Позитив і Юлія Сахневич / Прес-служба 1 + 1
Позитив і Юлія Сахневич / Прес-служба 1 + 1

Стало відомо, з ким Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) - учасник поп-колективів MOZGI і Время и Стекло і фронтмен рок-групи БЕZ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець, танцюватимуть в популярному шоу Танці з зірками на каналі 1+1.

Про це повідомляється на Instagram-сторінці проекту.

Партнеркою Позитиву стала танцівниця Юлія Сахневич. Вона вже втретє братиме участь в шоу. Раніше її партнерами на танці з зірками були актор Павло Вишняков і телеведучий Даніель Салем.

відео дня

"Вважаю, що моя партнерка - одна з кращих танцівниць і хореографів за всі сезони шоу. Очевидно, що хореографія в шоу - це не ті танці, до яких я звик на сцені. Але у неї дуже добре виходить доносити мені нові танцювальні знання. Упевнений, що кожен наш ефір стане справжнім танцювальним хітом ", - розповів Позитив.

Своєю чергою, Сергій Танчинець вийде на паркет з танцівницею Яною Цибульською (в попередніх сезонах шоу вона танцювала з Русланом Сенічкіним та DZIDZIO).

Танці з зірками 2020: назвали партнерок Позитиву і Сергія Танчинця

Нагадаємо, раніше стало відомо, в шоу Танці з зірками 2020 візьмуть участь Олег Винник, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Даша Петрожіцкая, Юлія Саина, Слава Камінська, Дмитро Танкович та Alyona Alyona.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти