StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Там вже не люди, а біомаса!": Камалія відповіла росіянам, які хочуть знищити Україну

4 квітня 2022, 10:42
Співачка різко відповіла на російську пропаганду.
'Там вже не люди, а біомаса!': Камалія відповіла росіянам, які хочуть знищити Україну
Камалія відповіла росіянам, спраглим знищити Україну / скріншот

Українська співачка відреагувала на ролик, який зараз активно обговорюють в мережі. На ньому росіянка закликає знищити Україну.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала відео, в якому жителі Росії кажуть, що Україну потрібно "знести з лиця землі".

"Після таких висловлювань ка**пів хочеться знести з лиця землі Росію разом з усіма її жителями, щоб жодного гена зла не залишилося! Там вже не люди, а біомаса! Це ж бур'ян процвітаючого і розвиненого суспільства всього світу! А що з бур'яном роблять в городі і для чого? Знаєте?",- написала співачка.

відео дня

читайте також"Я вас ненавиджу": Катя Осадча побажала росіянам горіти в пекліРаніше Камалія намагалася розповісти правду про те, що відбувається в Україні своїм знайомим і рідним, але їх реакція шокувала співачку. Артистка розповіла, що у неї є тітка, яка проживає в Москві. Камалія подзвонила родичці, щоб донести правду, але у відповідь чула тільки історії про "бандерівців" і "нацистів".

Також ми повідомляли, що музикант, актор і телеведучий Коля Серга, який вступив до лав територіальної оборони міста Одеса, написав і заспівав пісню-звернення до президента РФ на мотив відомої пісні Марка Бернеса Шаланди, повні кефалі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти