StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Син Бреда Пітта й Анджеліни Джолі потрапив до лікарні після ДТП

30 липня 2024, 11:05оновлено 30 липня, 14:46
107
Пакс Тієн Джолі-Пітт забув про захист, через що отримав серйозну травму.
Анджеліна Джолі, Бред Пітт
Пакс Тієн Джолі-Пітт потрапив в аварію на електровелосипеді / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Увечері в понеділок, 29 липня, в одну з лікарень Лос-Анджелеса доправили Пакса Тієна Джолі-Пітта - середнього сина голлівудських акторів Бреда Пітта й Анджеліни Джолі. 20-річний хлопець потрапив в аварію.

Як повідомляє видання TMZ, приблизно о 17:00 Пакс проїжджав на електровелосипеді бульваром Лос-Феліс. На світлофорі він пригальмував, але все ж врізався в автомобіль, який був перед ним.

Джолі-Пітт пересувався без шолома, тому після удару йому знадобилася госпіталізація. Коли на місце ДТП прибули парамедики, Пакс був при свідомості і скаржився на біль у стегні.

відео дня

Крім того, у нього підозрювали внутрішньомозкову кровотечу через сильний удар, проте в госпіталі стан зоряного спадкоємця визначили, як стабільний і задовільний.

Пакс Тієн Джолі-Пітт - середній син зіркової пари. Джолі всиновила його 2007 року, Пітт - 2008-го. Це сталося вже після того, як у них з'явилася перша біологічна дитина.

Хто така Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі - американська акторка кіно, телебачення й озвучування, кінорежисерка, сценаристка, продюсерка, фотомодель, посол доброї волі ООН.

За даними Вікіпедії, акторка є володаркою премії "Оскар", трьох премій "Золотий глобус" (перша акторка в історії, яка три роки поспіль виграла нагороду) і двох "Премій Гільдії кіноакторів США".

Хто такий Бред Пітт?

Вільям Бредлі Пітт - американський актор і кінопродюсер. Лауреат двох премій "Золотий глобус", двох премій Американської Гільдії кіноакторів і двох нагород Британської кіноакадемії. Володар премії "Оскар" як один із продюсерів фільму "12 років рабства" - переможця в категорії "Найкращий фільм" на церемонії 2014 року - і за найкращу чоловічу роль другого плану в картині "Одного разу в Голлівуді" (2020), повідомляє "Вікіпедія".

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка "Беверлі гіллз" Торі Спеллінг розповіла про останню розмову з покійною Шеннен Доерті перед смертю акторки після тривалої боротьби з онкологією.

Також рок-легенда на пенсії Оззі Осборн жорстко розкритикував Брітні Спірс за танці. Сім'я співака поспівчувала поп-діві, а сам "Князь темряви" не став пом'якшувати своє роздратування.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти