Супер топ-модель по-українськи випуск 9 - хто пройшов у фінал

14 грудня 2020, 21:15
Дев'ятий випуск Супер топ-моделі по-українськи 2020 вийшов 14 грудня на Новому каналі. Хто пройшов у фінал СТПУ, читай і дивись на Главреді.
Супер топ-модель по-украіснкі 2020-хто у фіналі
Супер топ-модель по-украіснкі 2020-хто у фіналі / Новий канал

Дев'ятий випуск нового сезону Супер Топ-моделі по-українськи пройшов 14 грудня на Новому каналі. Крім традиційного вигону, дівчат чекала битва за життя — експерти повинні були вирішити, хто покине проект: Аріна Любителева або Іра Мойсак. Але про все по порядку.

Перше випробування - дефіле-перформанс в образах всесвітньо відомих зірок-стало останнім для Аріни Любітєлєвої. Саме вона провалила баттл за життя.

"Два місяці зйомок Супер Топ-моделі по-українськи - це два місяці табору, в якому, здається, я пережила все. Розповіла багато особистого, показала, що можу. Немає чогось, що залишилося невимовним або недонесеним. Свою місію на проекті я виконала", - сказала Аріна на прощання.

відео дня

Після наступного випробування-зйомки відео про внутрішніх звірів дівчат-проект покинула Іра Мойсак. Вона не зрозуміла сенсу завдання і не впоралася з ним.

"Перемога - це не так важливо. Найголовніше - що я не зупинюся і не перестану розвиватися. Експерти ще зрозуміють, що їх вибір був неправильним", - зазначила дівчина.

Супер топ-модель по-украіснкі 2020
Аріна Любітєлєва та Іра Мойсак / Новий канал

Решту учасниць чекало одне з найважчих в моральному плані випробувань сезону. Вони знімали соціальний ролик проти домашнього насильства. А допомагала їм запрошений суперексперт тижня, почесний посол ООН в області народонаселення в Україні Маша Єфросиніна.

За результатами цього випробування експерти оголосили свій вердикт. І Саша, і Даша, і Таня стали кращими на цьому тижні. А тому вони втрьох стали фіналістками Суперсезону.

Супер Топ-модель по-українськи - хто у фіналі:

  • Таня Брик;
  • Саша Литвин;
  • Даша Майстренко.

Всі випуски СТПМУ виходять щопонеділка о 19: 00 на Новому каналі. Також дивитися всі випуски онлайн можна на сайті teleportal.ua і на YouTube.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти