Супер топ модель по-українськи 2020: дивитися 5 випуск 16 листопада повне відео

16 листопада 2020, 19:00оновлено 22 листопада 2020, 23:42
П'ятий випуск Супер топ-моделі по-українськи 2020 вийшов 16 листопада. Які випробування пройшли учасниці - читай і дивись на Главреді.
Супер топ-модель по-українськи 4 сезон: 5 випуск онлайн
Супер топ-модель по-українськи 4 сезон: 5 випуск онлайн / Новий канал

Новий 5 випуск шоу Супер топ-модель по-українськи 2020 виходить о 19-00 16 листопада на Новому каналі. Експерти влаштували нові випробування з найзнаменитішими зірками, і серед учасниць відразу з'являться дівчата, яким доведеться піти через незалежні обставини.

У 4 сезоні Супер топ-модель по-українськи 2020 експерти присвятили шоу відстоюванню дівчат своїх гасел, які вони як моделі понесуть у світ, і будуть відстоювати.

У п'ятому випуску для випробування супер топ-моделелей експерти покликали Віру Брежнєву. Сергій Нікітюк влаштує аврал дівчатам, а головна Киця-мациця Соня Плакидюк не буде нікого шкодувати на своїй фотосесії.

П'ятий тиждень Супер Топ-моделі по-українськи пройде під гаслом сексуальність і жіночність.

У першому випробуванні дівчата перетворяться в сучасних успішних жінок, які вміють і кар'єру будувати, і дитину виховувати, і в супермаркет за продуктами встигати. Моделі повинні граціозно продефілювати по імпровізованому подіуму і відтворити всі рухи, які продемонструє Головна Киця-мациця України Соня Плакидюк.

Допомогла в цьому дівчатам бронзова призерка Олімпійських ігр Анна Різатдінова.

Сергій Нікітюк перед другим випробуванням з'явиться додому до дівчат і влаштує обшук з оглядом - чим харчуються "моделі", і скільки встигли набрати за 5 тижнів проекту.

Всі дані будуть ретельно виміряні і записані.читайте такожСупер Топ-модель по-українськи: у кого найбільші груди, а у кого-вузькі стегна

Друге випробування влаштувала дівчатами Алла Костромічева, яка повела дівчат для фотосесії "прихована сексуальність. Учасницям довелося переодягтися в самі різні робочі костюми від двірника до шеф-кухаря, і потрібно було показати свою сексуальність в таких нарядах.

Тиждень завершує випробування з Вірою Брежнєвою - співачка спеціально приїхала з Росії, щоб зняти б'юті-відео відомого косметичного бренду. Їм потрібно прорекламувати помаду для губ так, щоб її відразу захотілося купити. А спостерігати за цим дійством і оцінювати досягнення дівчат буде сама засновниця бренду Віра Брежнєва.

Співачка розговорилася про своє поняття жіночності.

"Досі не знаю, що саме вплинуло на те, що я нарешті відкрила в собі жіночність: що відростила волосся або прийняла себе, або що стала мамою (Віра народила дочку в 19 років, — прим. ред.)", - розповіла співачка.

Супер топ-модель по-українськи 5 випуск 4 сезон дивитися промо 16-11-2020:

Нові випуски Супер топ-модель по-українськи 2020 виходять щотижня в понеділок о 19: 00 на Новому каналі. Дивитися Онлайн Супер топ-модель по-українськи на ютуб і на Телепортале. Дивитися і читати огляд новий випусків ви також можете на сайті Главред

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти