Супер топ модель по-українськи 2020: дивитися 4 випуск 9 листопада

9 листопада 2020, 18:55оновлено 15 листопада 2020, 12:29
2138
Четвертий випуск Супер топ-моделі по-українськи 2020 вийшов 9 листопада. Які випробування пройшли учасниці-читай і дивись на Главреді.
Супер топ-модель по-українськи 4 сезон: 4 випуск онлайн
Супер топ-модель по-українськи 4 сезон: 4 випуск онлайн / Новий канал

Новий 4 випуск шоу Супер топ-модель по-українськи 2020 виходить о 19-00 09 листопада на Новому каналі. Експерти влаштували новий випробування з найзнаменитішими зірками, і серед учасниць відразу з'являться дівчата, яким доведеться піти через незалежні обставини.

У 4 сезоні Супер топ-модель по-українськи 2020 експерти присвятили шоу відстоюванню дівчат своїх гасел, які вони як моделі понесуть у світ, і будуть відстоювати.

У четвертому випуску для випробування супер топ-моделелей експерти покликали Діму Монатіка, а Алла Костромічова встала в пару для дефіле і фотосесії

Для Володимира Дантеса настав прекрасний час - він вже встиг запропонувати учасницям Суперсезону Топ-модель по-українськи полити брудом конкуренток, або пробувати жахливі ласощі. Бичачий пеніс, сюрстреммінг, смажена сарана, молоко з рибою – все це моделі повинні були спробувати в разі відмови відповідати на каверзні питання.

Перше випробування - тиждень колаборації. Що таке колаборація - знають всі моделі, і нашим знайомим доведеться особливо ретельно вивчати це питання на 4 тижні долі в Супер сезоні ТМПУ.читайте такожСупер топ-модель по-українськи 2020: всі учасниці сезону

Для виконання першого завдання моделям потрібно вибрати собі партнерку і знятися з нею у фотосесії. Випробування ускладнюється тим, що одна з дівчат повинна тримати на витягнутій нозі кришталевий келих з напоєм. Якщо келих падає і розбивається, то випробування закінчується.

"На тижні колаборацій дівчата змогли попрацювати з автором найбільш танцювальних хітів, артистом, який підкорив НСК "Олімпійський", продюсером музичної корпорації — Монатік, — говорить ведуча Алла Костромічова. - Діма знає толк в колабораціях: за цей рік він встиг заспівати з Вірою Брежнєвою, The Hardkiss, alyona alyona і навіть стати дизайнером!"

Перед випробуванням кожна з дівчат вивчила танцювальну зв'язку, якою і повинна була здивувати зіркового експерта. А у фінальній точці - взаємодіяти з артистом, зробивши акцент на прикрасі.

Друге випробування пошарпає нерви - адже учасницям доведеться працювати в парі зі зі своїми заклятими подругами-конкурентками. Еко-активізм ніхто нікуди не дівав, і протест проти використання натуральної шкіри та хутра - Друге випробування.

Під час другого випробування учасниць чекає дефіле, присвячене відмові від натурального хутра. Дівчатам доведеться надіти одну 28-кілограмову шубу на двох. Вага шуби - уособлення тягаря, яке звалює на себе людина, коли купує такий виріб.

До речі, Алла Костромічова вирішила встати в пару зі своїми підопічними - і її партнерка не тільки змогла навчитися у гуру, але і пережила найбільш хвилюючі моменти у своєму житті, боячись не підвести Аллу.

Супер топ-модель по-українськи 4 випуск 4 сезон дивитися промо 09-11-2020:

Нові випуски Супер топ-модель по-українськи 2020 виходять щотижня о 19: 00 на Новому каналі. Дивитися Онлайн Супер топ-модель по-українськи на ютуб і на Телепортале. Дивитися і читати огляд новий випусків ви також можете на сайті Главред.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти