Супер топ-модель по-українськи 2020 - хто переміг 21-12-2020

21 грудня 2020, 21:40оновлено 22 грудня 2020, 10:34
Фінал Супер топ-моделі по-українськи 2020 пройшов 21 грудня на Новому каналі. Хто переміг на Топ-модель по-українськи 2020, читай і дивись на Главреді.
Супер топ-модель по-українськи 2020
Супер топ-модель по-українськи 2020-хто переміг / Новий канал

Фінал шоу Супер топ-модель по-українськи пройшов на Новому каналі 21 грудня о 19-00. Цього разу у фіналі за перемогу боролися відразу троє учасниць - Саша Литвин, Таня Брик і Даша Майстренко.

Експерти на проекті - Алла Костромічова, Соня Плакидюк та Сергій Нікітюк. Макс Барських став запрошеною зіркою.

Фінал не обійшовся без випробувань - експерти підготували відразу три завдання для дівчат. Спочатку вони дефілювали під музичний супровід Макса Барських. Потім брали участь у фотосесії на 200-кілограмовій люстрі, знімаючись в останній фотосесії Суперсезону.

відео дня

Фінальне випробування - промова учасниць. І тільки одна в результаті могла перемогти.

В результаті, в проекті Супер Топ-модель по-українськи перемогла Таня Брик - її ім'я оголосила ведуча Нового каналу Алла Костромічова.читайте такожСупер Топ-модель по-українськи 2020: як пройшов фінал 21-12-2020

Супер Топ-модель по-українськи 2020
Супер Топ-модель по-українськи 2020 / Новий канал

"Якщо чесно, спочатку не вірила, що перемогла - думала, що сплю, і це мені сниться. Коли почали вітати, я, звичайно, була в шоці! - зізналася Таня Брик Новому каналу. - Навіть незважаючи на те, що на проекті було шалено важко, під час фіналу у мене на очі наверталися сльози - не хотіла, щоб Суперсезон закінчувався".

читайте такожПереможниця Супер топ-модель по-українськи захоплюється БДСМ

Супер топ-модель по-українськи 2020
Супер топ-модель по-українськи 2020 / Новый канал

"У переможниці - Тані Брик - є бажання і сили змінити якщо не весь світ, то принаймні життя людей в Україні на краще", - підкреслила Алла Костромічова.

Крім звання "супер топ-моделі по-українски" Таня Брик отримала в нагороду 300 тисяч гривень, зйомку на обкладинку модного глянцевого журналу і річний запас вітамінного комплексу для краси і здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти