Супер Топ-модель по-українськи 2020: 9 випуск - що було в півфіналі 14-12-2020

14 грудня 2020, 20:10оновлено 21 грудня 2020, 18:33
Дев'ятий випуск півфінал Супер топ-моделі по-українськи 2020 на Новому каналі вийшов 14 грудня. Хто пройде у фінал СТПУ - читай Главред.
Супер Топ-модель по-українськи 2020
Супер топ-модель по-українськи 4 сезон: 9 випуск онлайн / Новий канал

Новий 9 випуск шоу Супер топ-модель по-українськи 2020 виходить о 19-00 14 грудня на Новому каналі. У півфіналі експерти прийняли рішення провести випробування - дуель між Аріною та Ірою - вічними супротивницями на проекті. У попередньому випуску Аріну та Іру хотіли вигнати, але, в результаті їх залишили, щоб у півфіналі вони пройшли "битву за життя".

У 9 випуску СТПУ Алла Костромічова, Соня Плакидюк і Сергій Нікітюк запросили для зйомок одного з випробувань телеведучу Машу Єфросиніну.

Традиційно, за тиждень дівчата повинні були пройти три випробування - дефіле, зйомка відео в нових образах, щоб показати свого внутрішнього звіра, а також зйомки соціального ролика.

Аріна та Іра влаштували битву за життя під час дефіле в образах відомих людей. Їх протистояння вразило всіх учасників і навіть експертів. Дівчата розуміли, що одна з них залишить шоу.

Після першого випробування довелося піти Аріні, яка недостатньо добре вжилася в роль Аріани Гранде. Іра ж впоралася з роллю Джей Ло.

Відео зйомок тематичного ролика також викликало труднощі у дівчат-потрібно було знайти всередині себе енергію, за допомогою якої відіграти образ. Не всі впоралися із завданням, і не показали те, що хотіли експерти.

Іра недовго святкувала перемогу. На наступний день було випробування з фотосесією, на якій потрібно було вивільнити "внутрішнього звіра", або внутрішню енергію. Іра вирішила піти всупереч завданням, і показала те, що хотіла сама.

Зйомки соціального ролика, як завжди, вразили і самих дівчат - новим гостем, і незвичайним завданням. Соціальна тема випуску - домашнє насильство.

Таня Брик зізналася, що і сама була жертвою тирана.

"Мій хлопець постійно говорив, що я якась не така. Висилав фотографії дівчаток, які йому подобалися, зі словами: "ти повинна бути схожа на них. Фарбуватися, як вони. Одягатися, як вони". Говорив, що я товста і негарна. Що йому важливіше піти кудись з друзями, ніж зустрітися зі мною... - згадує Таня. - Кожен раз, коли я йшла на роботу, хотіла зробити гарний кадр, щоб він сказав щось приємне".

Брехня, приниження і зради — не єдине, чим грішив екс-бойфренд моделі. Найжахливіше те, що він бив Таню.

"Я зуміла вийти з цих відносин, і хочу звернутися до всіх жінок, які страждають від домашнього насильства: не мовчіть. Звертайтеся за підтримкою, якщо у вашій родині є психологічне або фізичне насильство", — підсумувала Брик.

Ці відносини тривали близько трьох років. Поки Таня все-таки не наважилася розірвати їх.

Супер топ-модель по-українськи 9 випуск 4 сезон дивитися 14-12-2020:

Фінал шоу Супер Топ-модель по-українськи пройде 21 грудня нові випуски Супер топ-модель по-українськи 2020 виходять щотижня о 19:00 на Новому каналі. Дивитися Онлайн Супер топ-модель по-українськи на ютуб і на Телепортале. Дивитися і читати огляд новий випусків ви також можете на сайті Главред.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти