StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сумка за півмільйона: українські блогерки масово скуповують важкий люкс під час війни

26 жовтня 2023, 10:41оновлено 26 жовтня 2023, 11:25
1598
Українські блогери в змозі дозволити собі купити сумку за більш ніж півмільйона гривень. Основний посил хвастощів - "жити потрібно тут і зараз".
Блогерські сльози радості від покупки сумки за 500 000 грн
Блогерські сльози радості від покупки сумки за 500 000 грн / Колаж Главред, скріншот Instagram / alina_frendiy, tanyaparfilyeva

Останнім часом серед українських блогерів можна буквально угледіти новий "лакшері" тренд. А саме - покупка дорогезної сумки французького бренду Hermes.

На Біркін українські знаменитості поки не тягнуть, але ось Kelly, вартість якої стартує від 15 000 доларів (більше 500 000 грн), вони поголовно купують і не втомлюються згадувати про це в своїх соціальних мережах.

Примітно, що вони викладають сумку в соціальні мережі, декларуючи її своєю мало не найбільшою мрією. Більш того, пост з півмільйонним аксесуаром вони супроводжують милим написом: "Welcome Home baby Kelly".

відео дня

Тетяна Пренткович

На народний гнів першою нарвалася блогерка із Західної України Тетяна Пренткович. Її зустріч з сумкою можна було порівняти зі зустріччю близького родича, який повернувся з війни.

Зі сльозами на очах вона назвала покупку Hermes Kelly 32 своєю "мрією". Вона поділилася, що в вінтажному європейському магазині, мало не за останні гроші, оплатила свою мрію частинами.

На відео - Пренткович пустила сльозу, вихваляючись новою сумкою:

@tanya.prentkovych як я здійснила свою мрію♥ ♥ ️ # українськийтікток♬ Emotions - Brenda Lee

Користувачі справедливо помітили, що такі мрії і демонстрації - не на часі. "Це якийсь сюр", - кажуть підписники блогерки.

Користувачі в шоці від блогерки
Користувачі в шоці від блогерки / скріншот Тікток

Аліна Френдій

Буквально за кілька тижнів до Пренткович, сумкою Келлі похвалилася й інша блогерка, до речі, подруга тернопільчанки, Аліна Френдій.

"Welcome home baby Kelly", - традиційно підписала фото блогерка. Свою сумку вона придбала в одному з вінтажних бутиків. Ціна моделі Hermes Kelly Retourne 1991 року на ebay становить понад 10 000 Доларів США.

Сумочка Келлі 1991 року
Сумочка Келлі 1991 року / скріншот ebay

На відео - "бейбі" від Аліни Френдій:

Втім, лояльна аудиторія Френдій стала масово вітати блогершу, яка до слова, є невісткою колишнього мера Тернополя Заставного. Але були й такі, хто вважав, що такі покупки під час війни - це "дно".

Передплатники Френдій про нову покупку
Підписники Френдій про нову покупку / скріншот Instagram

Тетяна Парфільєва

Не відстала від своїх колег і інша фешн-блогер і молода мама Тетяна Парфільєва. Вона також підтримала бум на сумки Hermes.

"Ну привіт, моя перша Келлі", - написала блогер.

На відео - розпакування сумки за сотні тисяч гривень:

Парфільєва вибрала трохи іншу модель, а саме Kelly 28 Black. На одному з сайтів її продають за майже 30 000 доларів. В якому саме магазині свою сумку придбала Перфільєва - не відомо.

Парфільва показала свою Келлі
Парфільва показала свою Келлі / скріншот Instagram

Раніше Главред писав про те, що скандальна блогерка Юлія Верба, яка також хвалиться лакшері-покупками, потрапила в скандал. Її звинуватили в тому, що вона передала на фронт непридатні автомобілі.

Нагадаємо, раніше молода блогерка потрапила в скандал з покупкою лакшері авто. На своїй сторінці в Instagram молода жінка хвалилася покупкою, яку багато її підписників визнали не на часі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти