StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Плювок в обличчя військових: блогерка Верба передала на фронт неробочу техніку

25 жовтня 2023, 17:01оновлено 25 жовтня 2023, 18:21
95381
Блогерка Верба любить опинятися в скандалах, які тиражують українські ЗМІ.
Юля Верба зганьбилася допомогою ЗСУ
Юля Верба зганьбилася допомогою ЗСУ / Колаж Главред, фото Instagram / verbaaa.verbaaa

Молоду і скандальну блогерку Юлію Вербу, яку критикували за дорогі покупки і хвастощі в мережі, звинуватили в тому, що вона передала на фронт непридатні автомобілі.

За інформацією Обозревателя, мовляв Верба, яка раніше заявляла, що допомагає ЗСУ, але тихо, тепер допомогла так, що про це дізналася вся Україна.

Зокрема, як розповів український розвідник з позивним "Прометей", Верба передала автомобілі на фронт, показавши на своїй сторінці відповідні фото. "Прометей" зазначив, що техніка від блогерки непридатна для використання, і назвав це "плювком в обличчя військових".

відео дня

"Прометей" переконаний, що Юлія здійснює подібні "благодійні" вчинки виключно "заради хайпу". Захисник висловив думку, що передавати "таке" військовим на допомогу – це сором", - пише ЗМІ.

Видання також цитує слова військового: "Привезти якісь "корчі"... Мало того, я розумію, якби це були якісь іномарки тощо, але це "корчі" часів СРСР".

За словами військового, це плювок військовим в обличчя.

"Але не тільки від неї. Багато українців зараз плюють в обличчя військовим України. Верба цьому показник. Я не кажу про всіх. Але давайте реально подивимося на ситуацію. Багато хто навіть не знає, що таке "Азовсталь". Капець. Молоді люди, які постійно сидять в інтернет-ресурсах, вони не знають за "Азовсталь", вони не знають про ситуацію на сьогодні. І не хочуть дізнаватися. Тому що вони "живуть", – обурений герой.

Нагадаємо, раніше молода блогерка потрапила в скандал з покупкою лакшері авто. На своїй сторінці в Instagram молода жінка хвалилася покупкою, яку багато її підписники порахували не на часі.

Раніше також українська блогерка-мільйонниця з Івано-Франківська Юлія Вербинець звинуватила популярного українського волонтера і ведучого Сергія Притулу в тому, що той нічого не робить. Почалося все з того, що блогершу з чималою аудиторією "розпекли" комік Антон Тимошенко і волонтер Сергій Притула. Вони, зокрема, звернули увагу на те, що вона живе так, ніби в Україні і не було війни. У неї немає постів про те, що Росія напала на Україну, а також про те, що потрібно донатити на ЗСУ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти