StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Розбурхує країну": на Волочкову написали донос через шпагат на літаку

4 жовтня 2023, 17:01
1312
Ексбалерина Анастасія Волочкова знову опинилася в центрі скандалу. І тепер за свої витівки може понести кримінальну відповідальність.
Волочкова, літак
На Волочкову написали донос за шпагат на літаку / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Скандальна артистка з країни-агресора РФ і колишня балерина Анастасія Волочкова вкотре влаштувала провокаційну фотосесію. Вона взяла і в уже стотисячний раз показала в Instagram свій шпагат - але прямо на пам'ятнику радянському винищувачу "Ла-5".

Але цього разу їй жителі країни-агресора РФ напхали їй повну панамку критичних відгуків. І миттю написали натуральний донос на Волочкову в поліцію.

"Фолловери зажадали вибачення за осквернення пам'яті льотчиків, які віддали своє життя за мирне небо над головою. А в заяві в МВС попросили притягнути її до відповідальності. Поліція проводить перевірку", - повідомляє пропагандистський Telegram-канал SHOT.

відео дня

Вона в боргу не залишилася і у відповідь покрила своїх хейтерів образами.

"Кошолки з трущоб своїх, вони будуть обговорювати, як живе Анастасія Волочкова? Як вона помахом ноги розбурхує всю країну? Значить, я на правильному шляху. Мій патріотизм в тому, що я 20 років безкоштовно запрошую глядачів на свої вистави, об'єднуючи дітей за допомогою музики і танцю. "Мосфільм", Волочкова біля бутафорського літака з піднятою ногою. Струнке тіло, красиві золоті штани, і це ви не можете мені пробачити", ‒ сказала вона.

43

Нагадаємо, раніше Анастасія Волочкова потрапила в скандал, але на цей раз не з келихом і шпагатом, а в розбірки, що стосуються її дочки. Конфлікт стався через те, що учням елітного ліцею, де навчалася дочка Волочкової, видали обмежену кількість квитків на випускний - по три квитки на руки.

Раніше також стало відомо про те, що Волочкова знайшла собі кавалера замість одруженого Джигурди. А біда в тому, что її новий "кращий друг" Прохор Шаляпін віддає перевагу жінкам старшого віку.

Більше ганьби Волочкової:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти