StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Стало відомо, з ким Руслана Писанка провела останній місяць життя

21 липня 2022, 11:15
5945
У перші дні повномасштабного вторгнення РФ Руслана Писанка вирушила до Німеччини, щоб підлікувати ногу. За кордоном у неї виявили важку хворобу.
Руслана Писанка
Руслана Писанка померла в ніч на 19 липня 2022 / Фото instagram.com/pisankaruslana

Легендарна українська актриса і телеведуча Руслана Писанка, яка померла у ніч на 19 липня 2022 року, останній місяць життя провела з коханим чоловіком Ігорем Ісаковим.

Про це розповів Главкому продюсер Микола Канішевський, творець програми "Погода з Русланою Писанкою" і добрий друг покійної актриси.

За його словами, в перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну Писанка вирушила до Німеччини, щоб підлікувати травмовану ногу. За кордоном у неї й виявили важку хворобу, яка стала причиною смерті актриси.

В цей час Ісаков доглядав за мамою Руслани, яка страждала від останньої стадії раку. Він колов їй знеболюючі в селі Гореничі.

"У квартирі на Виноградарі мама померла на руках Ігоря. Батька Руслани не стало вже давно - він був кінооператором, Алік (брат Руслани Писанки, - ред.) – телеоператором, Руслана - режисеркою, артисткою і телеведучою. Пішов весь рід", - розповів Канішевський.

Руслана Писанка нікому не розповідала про свою важку хворобу - переживала недугу завдяки підтримці чоловіка, який був поруч в останній місяць її життя.

Руслана Писанка та ігор Ісаков
Руслана Писанка та Ігор Ісаков / Фото instagram.com/pisankaruslana/

Руслана Писанка та Микола Канішевський знайомі з 1995 року. Разом вони створювали контент на телеканал Інтер. За словами продюсера, він доручив їй зайнятися пошуком телеведучої, проте ніхто не погоджувався. Для пробного випуску Руслана Писанка сама знялася в кадрі. В результаті її харизма підкорила авторів програми, хоч у них і були сумніви через пишні форми зірки.

"Випуск з Русланою вийшов в перший день роботи Інтера. Найбільшу нагороду я отримав, коли пролунав дзвінок від глядачки: "Миколо Дмитровичу, я вам так вдячна! Раніше мій чоловік говорив, що я повна, а тут: "Ти пишна, як Руслана Писанка", – згадав Канішевський.

Руслана Писанка та Микола Канішевський
Руслана Писанка та Микола Канішевський / Фото з відкритих джерел

Після закінчення телекар'єри продюсер зайнявся будівництвом, проте не перестав спілкуватися з Писанкою. Будинок, де телезірка з чоловіком святкували своє весілля в 2012 році, був проектом Миколи Канішевського.

Як повідомляв Главред, український актор Володимир Горянський розповів, що в Німеччині Руслані Писанці зробили операцію.

Також стало відомо, що приховувала Руслана Писанка перед смертю - останнім часом на долю актриси і телеведучої випало чимало випробувань, які вона приховувала від шанувальників.

В пам'ять про колегу раритетне фото з нею, зроблене 25 років тому, показав Андрій Данилко - на знімку молоді артисти позують, обійнявшись.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти