StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сплутали з дочкою: Ольга Сумська показала, як виглядала 30 років тому

5 листопада 2021, 15:52
Артистка пригадала зйомку в картині"Йордань".
Ольга Сумська
Ольга Сумська пішла в спогади / instagram.com/olgasumska

Шанувальники обожнюють архівні фото своїх кумирів. Тому до таких кадрів завжди прикута особлива увага. Легендарна актриса, народна артистка України Ольга Сумська поділилася серією знімків з особистого архіву, зроблених приблизно 30 років тому.

На чорно-білих знімках молода і прекрасна Ольга постає на знімальному майданчику картини "Йордань". Її врода, харизма, талант вже тоді зачаровували глядачів. Чимало шанувальників зазначають, що молодша донька Сумської дуже схожа на неї на цих фотографіях.

"У характері людини є три золотих якості: терпіння, почуття міри та вміння мовчати. Іноді в житті вони допомагають більше, ніж розум, талант і краса… 90-ті роки… Знімання фільму "Йордань", – підписала кадри Сумська.

відео дня
Ольга Сумська
Instagram Ольги Сумської
Ольга Сумська
Instagram Ольги Сумської
Ольга Сумська
Instagram Ольги Сумської

Нагадаємо, що нещодавно артистка неабияк налякала своїх шанувальників, опублікувавши відео з лікарняної палати. За словами Сумської, їй знадобилося пройти малоприємну процедуру – гастроскопію. А оскільки робили її під наркозом, то народна улюблениця була ще сонною після медичного впливу.

Відомо, що актриса є прихильницею як фізичних вправ, так і збалансованого харчування. У програмі "Твій день" на 1+1 Сумська поділилася рецептом дивного гарбузового крем-супу.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти