StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Врятуйте, наш тато збожеволів": діти Кіркорова злякалися його дивної поведінки

24 серпня 2023, 14:49
101746
Мартін та Алла-Вікторія замкнулися від Кіркорова в будинку через його небезпечні ігри.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров налякав дітей небезпечними іграми / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Російський співак-путініст Філіп Кіркоров протягом всієї історії своєї публічності славився епатажними витівками і скандалами. Всім відома його надмірна емоційність і нестриманість, які, схоже, з віком лише посилюються.

У численних пластичних операціях, якими артист відзначився останнім часом, багато хто вгледів ознаки кризи середнього віку. Зараз Кіркоров впав у дитинство, чим налякав своїх дітей - 12-річну Аллу-Вікторію та 11-річного Мартіна.

На своїй сторінці в Instagram Примадонн показав відео, зняте сином: хлопчик показав, як тато полює за ним і сестрою з іграшковим луком, шалено обертаючи очима. Діти співака втекли від нього в будинок та замкнулися.

відео дня

Мартін показав перелякану Аллу-Вікторію, яка сидить на підлозі, і з нервовим сміхом на камеру вимовив: "Врятуйте, наш тато збожеволів! Це дуже страшно". Схоже, почуття міри у Кіркорова відсутнє не тільки в їжі, через яку йому доводиться лягати під ніж хірурга, але і в іграх з дітьми, чим часом лякає своїх спадкоємців.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров налякав дітей небезпечними іграми / instagram.com/fkirkorov

Раніше Філіп Кіркоров публічно висловився про свого партнера, заради якого він за допомогою пластики зліпив з себе "нову Примадонну", чим лякає колишніх шанувальників.

Також стало відомо, що Кіркоров зібрався одружитися. Близьке оточення артиста зазначає, що новий роман приносить йому величезне задоволення, та очікує оголошення про заручини.

Інші новини про Філіпа Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти