StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сосєдов публічно "вивалив" діагноз Софії Ротару

10 вересня 2022, 18:16оновлено 10 вересня 2022, 21:18
Українська артистка, яка підтримує Україну, має деякі проблеми зі здоров'ям.
Софія Ротару
Софія Ротару / instagram.com/sofiarotaru.official

Іменита українська співачка Софія Ротару. виявляється, має серйозне хронічне захворювання. І ми б про це не знали, якби не російський "великий" критик Сергій Сосєдов, який не гребував заробітками в Україні, а тепер пропагує і підтримує вбивства мирних українських громадян.

На його думку, співачці необхідно повернутися в окуповану Ялту.

"У неї емфізема легенів, їй показаний тільки кримський клімат. У Києві їй жити дуже важко, в Москві — і поготів. Вона тут задихалася завжди. Тому в Криму завжди жила, була там " і цар, і Бог", — поділився своєю думкою журналіст.

відео дня

Крім того, 54-річний телеведучий вважає, що співачку не потрібно засуджувати через її політичну позицію, в якій вона підтримує свою рідну країну Україну, на яку по-звірячому напала Росія.

Російська співачка Алла Пугачова відвідала похорон першого і єдиного президента СРСР Михайла Горбачова. Після церемонії прощання вона написала йому невелику епітафію.

На своїй сторінці в Instagram Примадонна розповіла, що оплакує Горбачова і вважає його смерть величезною втратою. Вона також висловила надію на швидке завершення війни, привівши в приклад принцип ненасильства, який сповідував Горбачов.

Її думка виявилася не надто популярною. Не багато знаменитостей наважилися публічно підтримати завуальовану критику нинішньої кремлівської влади.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти