StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Згуртувалися непримиренні конкурентки: Софія Ротару підтримала Аллу Пугачову

5 вересня 2022, 13:59
"Хуторянка" не змогла мовчки пройти повз Примадонни у скорботі.
Алла Пугачова і Софія Ротару
Софія Ротару підтримала Аллу Пугачову в скорботі за Горбачовим / Скріншот

Російська співачка Алла Пугачова відвідала похорон першого і єдиного президента СРСР Михайла Горбачова. Після церемонії прощання вона написала йому невелику епітафію.

На своїй сторінці в Instagram Примадонна розповіла, що оплакує Горбачова і вважає його смерть величезною втратою. Вона також висловила надію на швидке завершення війни, привівши в приклад принцип ненасильства, який сповідував Горбачов.

Її думка виявилася не надто популярною. Не багато занменитостей наважилися публічно підтримати завуальовану критику нинішньої кремлівської влади.

відео дня

Однак свою солідарність Пугачовій висловила Софія Ротару. Незважаючи на те, що довгий час вони боролися між собою за право називатися головними зірками естради, у важку хвилину співачкам вистачило мудрості закопати сокиру війни.

Алла Пугачова і Софія Ротару
Софія Ротару підтримала Аллу Пугачову в скорботі за Горбачовим / Скріншот

Нагадаємо, що російська співачка Алла Пугачова, яка разом з родиною переїхала до Ізраїлю після вторгнення РФ в Україну, вперше висловилася в соцмережі про позицію свого чоловіка Максима Галкіна.

Зазначимо, що Алла Пугачова досі не зробила заяви про війну в Україні. Замість неї агресивну політику путінської Росії засуджує її чоловік Максим Галкін. Російський продюсер і музичний критик Євген Бабічев вважає, що саме шоумен говорить за двох зірок.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти