StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сосєдов закликає бойкотувати артистів, які не підтримують війну в Україні

29 квітня 2022, 18:14
Сосєдов працював на українських каналах, а тепер закликає вести війну проти України.
Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов часто бував в Україні / instagram.com/raminalalala/

Відомий російський журналіст і музичний критик Сергій Сосєдов закликав бойкотувати артиста Максима Галкіна і актрису Чулпан Хаматову через їх антивоєнну позицію.

Екс-суддя українських проектів назвав співвітчизників "ганебними артистами", оскільки вони засудили так звану "спецоперацію" і емігрували з РФ, пише News.ru.

читайте такожУ Росії знайшли заміну Галкіну: хто став" угодним " фаворитом

відео дня

"Якщо Галкін базікає всяку дурницю і паплюжить наші Збройні сили, його потрібно затаврувати і поставити на місце. Також, як і актрисулю, що поїхала в Латвію (Чулпан Хаматову). Нехай глядачі зроблять висновки і не ходять на концерти і вистави цих ганебних артистів", — закликав Сосєдов, який буквально пасся в Україні протягом декількох років.

На думку музичного критика, Алла Пугачова вирішила виїхати разом з чоловіком Максимом Галкіним в Ізраїль, "щоб їй не докучали питаннями про Україну".

"Поїхала вона (Алла Пугачова), думаю, для того, щоб їй не докучали питаннями про Україну. І взагалі, їй вже набридли всі питання. Я дивуюся, що до неї у когось взагалі залишилися якісь питання. Мабуть, у тих, хто її зовсім не знає і мало знайомий з її життям і творчістю. Хто добре знає біографію Пугачової, вже давно не задає їй ніяких питань", - резюмував журналіст.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти