StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Софія Ротару з'явилася на кладовищі - свіже фото співачки

23 жовтня 2023, 20:40
11551
Софія Михайлівна прийшла на могилу до коханого в трагічну річницю для її сім'ї.
Софія Ротару з чоловіком
Софія Ротару та Анатолій Євдокименко - співачка прийшла на Байкове кладовище провідати чоловіка / колаж: Главред, фото : instagram.com/sofiarotaru.official

Українська співачка Софія Ротару та її чоловік, музикант Анатолій Євдокименко, у вересні могли відзначити 55-річну річницю подружнього життя. На жаль, цьому не судилося збутися - Євдокименко, на честь якого назвали онука Софії Михайлівни, помер в 2002 році через інсульт.

Тепер в житті артистки є інша річниця - 23 жовтня щороку вона неодмінно відвідує могилу гаряче коханого чоловіка, якому залишилася вірна.

Сьогодні, через 21 рік після смерті чоловіка, Ротару не зрадила цьому ритуалові. Вона прийшла на Байкове кладовище в Києві, щоб провідати коханого.

відео дня

У своєму блозі в Instagram з цієї нагоди вона опублікувала знімок - надгробний камінь на могилі Анатолія Євдокименка та себе в чорному одязі і сонцезахисних окулярах.

"21 рік... Без тебе...", - підписала фото Софія Ротару.

Софія Ротару на кладовищі
Софія Ротару та Анатолій Євдокименко - співачка прийшла на Байкове кладовище провідати чоловіка / instagram.com/sofiarotaru.official

Раніше стало відомо, що Тоня Матвієнко хоче назвати в Києві вулицю на честь Ніни Митрофанівни. Співачка підтримала петицію щодо перейменування вулиці в центрі столиці на знак поваги до внеску Ніни Матвієнко в українську культуру.

Також українська співачка Navka повідомила, що з нею стався нещасний випадок. В результаті невдалого падіння вона залишилася без передніх зубів, а розпороту губу довелося перешивати двічі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти