StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Залишилась без передніх зубів: із відомою українською співачкою сталося нещастя

22 жовтня 2023, 13:54
1570
Navka показала, як виглядає її обличчя після страшного падіння.
Navka
Navka розбила обличчя після зйомок /колаж: Главред, фото: instagram.com/navka.ua

Українська співачка Navka (справжнє ім'я – Марина Тимофійчук) вирушила до Одеси на зйомки мюзиклу "Меч єдиності", продюсером якого вона є. Артистка зізналася, що це складна робота. Через перевтому з нею, мабуть, і сталося нещастя.

Навка на своїй сторінці в Instagram розповіла, що після чергового дня зйомок вона зомліла і впала. Падіння виявилося настільки невдалим, що Тимофійчук приземлилася зубами на камінь.

В результаті передніми зубами вона розпорола собі губу, а три з них зовсім розкришилися і випали. "Через годину ридань, повних долонь крові, і повного рота зубів, які плавали серед крові, - ніхто так і не виконав мого прохання і не розбудив мене, а я ж так сподівалась, що це лише сон. Але цей жах виявився реальністю…", - згадує Навка.

відео дня

Вона розповіла, що її відвезли до лікарні, де спершу неакуратно зашили губу – у рані залишились уламки її зубів. Така недбалість чергових лікарів обурила Навку до глибини душі.

На щастя, повторна процедура в іншій клініці виправила цю помилку, і зараз Марина йде на поправку, а рану на губі навіть вдається замаскувати косметикою.

Navka
Navka розбила обличчя після зйомок /колаж: Главред, фото: instagram.com/navka.ua

Раніше стало відомо, що режисер-воїн Олег Сенцов отримав поранення на фронті - вже третє з липня 2023 року. Він зміг вийти на зв'язок із шанувальниками щоб розповісти про свій стан.

Також зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька повідомила, що виходить заміж . Акторка похвалилася обручкою з великим діамантом, яку їй підніс наречений.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти