StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Софія Ротару оприлюднила, як виглядає зараз - перше фото за рік

24 серпня 2023, 21:20
18440
На свіжому селфі Софію Михайлівну ледь можна впізнати.
Софія Ротару, Руслан Євдокименко
Софія Ротару показала своє перше фото за рік - як зараз виглядає співачка / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Українська співачка Софія Ротару під час повномасштабної війни стала справжньою самітницею. Про її життя зараз практично нічого не відомо, вона не виступає, не спілкується з шанувальниками.

Єдиним винятком є короткі вітальні листівки до великих свят, або слова співчуття до великих трагедій. Їх артистка публікує на своїй сторінці в Instagram.

Що ж стосується особистих знімків, то останній раз Софія Михайлівна публікувала їх на початку серпня минулого року. Фотопортрет вона показала на честь свого ювілею - 75 років. З тих пір рік шанувальники губилися в здогадах, як зараз виглядає артистка.

відео дня

24 серпня для Ротару - подвійне свято: День незалежності України, та День народження єдиного сина Руслана, якому цього року виповнилося 53 роки.

Співачка привітала свою дитину і опублікувала фотографію з Русланом. У кадрі вони разом позують на тлі соняшників. Оцінити зовнішній вигляд Софії Михайлівни було складно: обличчя вона сховала за сонцезахисними окулярами, волосся - під хусткою. Фанати намагаються зрозуміти, чи означає такий вигляд співачки, що вона хворіє (це пояснювало б її зникнення на рік), або Ротару таким чином просто ховалася від густої спеки.

Софія Ротару, Руслан Євдокименко
Софія Ротару показала своє перше фото за рік - як зараз виглядає співачка / instagram.com/sofiarotaru.official

Раніше дружина Тимура Мірошниченка розповіла про ракову пухлину. Страшний діагноз, який ще в юності поставили Інні, змусив її всерйоз переглянути свою думку про дітей.

Також Андре Тан на рідкісному фото показав свою красуню-дочку. Дизайнер дуже дорожить компанією єдиної дитини, та влаштував восьмирічній Софії чарівне свято.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти