StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Як можна було так запустити": дружина Мірошниченка розповіла про ракову пухлину

23 серпня 2023, 20:28
5709
Інна Мірошниченко зізналася, як недуга змінила її погляд на сім'ю і появу дітей.
Інна Мірошниченко
Інна Мірошниченко розповіла, як у неї знайшли онкологію / колаж: Главред, фото: instagram.com/_inna_mi_

Дружина українського ведучого Тімура Мірошниченка, юрист Інна Мірошниченко відверто розкриває у своєму блозі всі аспекти життя. Цього разу її пост в Instagram торкнувся жіночого здоров'я.

Мірошниченко повідомила, що у неї виявили ракову пухлину. Це сталося, коли їй було 20 років - на огляді у недобросовісного гінеколога їй без аналізів поставили страшний діагноз.

"Колись в моїх 20 років на плановому (і першому в дорослому житті) огляді у гінеколога лікарка в районній поліклініці сказала: "Як можна було так себе запустити??? У Вас вже ракова пухлина!". Це зараз я розумію, що так діагнози не ставляться. А тоді в мої 20 цього було достатньо для травми і роздумів на тему "я помру чи просто не зможу мати дітей?" - згадує Інна.

відео дня

Вона розповіла, що новоутворення було доброякісним і його без проблем видалили. Проте помилковий діагноз привів її до складного внутрішнього конфлікту: зараз Мірошниченко - мама трьох дітей, але тоді вона всерйоз замислювалася над тим, щоб стати чайлдфрі. До того ж лікарі заявляли, що її шанси завагітніти, виносити і народити дитину невеликі.

Коли Інна зустріла Тімура, вона зрозуміла, що хоче стати мамою. Біологічні або усиновлені діти - для неї це значення не мало. Свою історію Мірошниченко розповіла, щоб у суспільстві тема усиновлення стала менш стигматизованою.

"Але всі ці розмови, висновки і процеси паралельно допускали в моїй голові одну важливу думку: "Якщо я не можу народити, це не означає, що я не можу стати мамою". Потім я зрозуміла, що хотіла б, аби в родині були і народжені і усиновлені діти. Показати людям, що усиновлення - це не для бездітних! Це для відкритих серцем! І зараз я вдячна всім тим лікарям і псевдодіагнозам. Бо вони роками укріплювати мою думку про усиновлення", - зазначає Інна Мірошниченко.

Раніше стало відомо, що популярна голлівудська акторка Сієнна Міллер вдруге стане мамою. Артистка очікує дитину від свого партнера - актора Олі Гріна, який молодший Сієнни на 15 років.

Також молода дружина міністра оборони України Олексія Резнікова прокоментувала чутки про їхній шлюб. Юлія Зорій зізналася, за що їй дістається від хейтерів найбільше.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти