StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Андре Тан на рідкісному фото показав свою красуню-доньку

23 серпня 2023, 22:44
2453
Єдина дитина українського дизайнера провела шикарний день в компанії іменитого батька.
Андрій Тан з дочкою
Андре Тан показав доньку Софію, з якою відсвяткував її День народження / колаж: Главред, фото: instagram.com/andre_tan_official

Український дизайнер Андре Тан сьогодні опублікував рідкісний кадр на честь свята: крім Дня Державного прапора він сьогодні відсвяткував восьмий День народження донечки.

На своїй сторінці в Instagram Тан показав, як з Софією відзначав її особливий день - разом вони грали, їли святковий торт, гуляли і розглядали численні подарунки. Схоже, дівчинці дуже подобається рожевий колір, тому святкове оформлення було витримано в його відтінках.

Рідкісні фотографії з єдиною дочкою він супроводив зворушливим привітанням: "З днем народження, моє щастя, моя маленька, кохана донечко! Я пам'ятаю кожну хвилину того дня, коли ти з'явилася на світ. Ти навіть не уявляєш, скільки нових емоцій, кольорів і радості ти мені подарувала. І ось тобі вже 8 років. Мені не вистачає слів, щоб описати всю ту любов, яку я відчуваю до тебе. Зростай здоровою, найщасливішою і веселою дівчинкою. Я зроблю все, щоб ти росла у любові, радості і мала найщасливіше і безтурботне дитинство, незважаючи на все! Ти саме той подарунок життя, який я буду берегти вічність! Люблю тебе!"

відео дня

Крім того щасливий батько зазначив, що Софія дала йому серйозний життєвий урок, який змусив його поглянути по-іншому і на своє життя: раніше дівчинка була боязкою і сором'язливою, а зараз першою знайомиться з людьми і прагне показати себе. Єдина дитина дизайнера мотивувала це тим, що після початку повномасштабної війни їй вже нічого не страшно.

Софія - дитина українського дизайнера Андре Тана та його колишньої дружини Аліни Харченко. Пара була разом дев'ять років, але в травні 2021 року прийняла рішення розійтися.

дочка Андре Тана
Андре Тан показав доньку Софію, з якою відсвяткував її День народження / instagram.com/andre_tan_official

Раніше стало відомо, що популярна голлівудська акторка Сієнна Міллер вдруге стане мамою. Артистка очікує дитину від свого партнера - актора Олі Гріна, який молодший Сієнни на 15 років.

Крім того Надя Дорофєєва готується стати мамою та назвала ім'я майбутньої дитини. У недавньому інтерв'ю співачка повідомила про свої плани на материнство, які змінилися в новому шлюбі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти