StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Софі Лорен екстрено госпіталізували: що сталося

25 вересня 2023, 17:09
Актриса в свої 89 років вела досить світський спосіб життя.
Софі Лорен
Софі Лорен дуже невдало впала і страждає від декількох переломів відразу/ www.dailymail.co.uk

Італійська актриса Софі Лорен перенесла екстрену операцію в неділю.

Як повідомив The Hollywood Reporter, актриса опинилася в лікарні після невдалого падіння в своєму швейцарському будинку.

Ікона італійської акторської майстерності, якій 20 вересня виповнилося 89 років, впала у ванній і отримала кілька переломів стегна, а також серйозний перелом стегнової кістки, який потребує хірургічного втручання.

відео дня

Джерело близьке до актриси додало, що існує обережний оптимізм щодо результату операції і одужання Лорен, яке буде включати коротке одужання, а потім тривалу реабілітацію.

Звістка про падіння Лорен стала відома завдяки ресторану, який вона збиралася відкрити в італійському місті Барі 26 вересня — четвертого такого ресторану, що носить її ім'я. Актриса також збиралася отримати почесне громадянство міста, але тепер всі її плани на осяжне майбутнє скасовані.

Раніше в рф померла популярна радянська актриса Ірина Мірошниченко. У 82 роки вона потрапила в лікарню з важкою формою поширеного захворювання, яке спершу намагалася вилікувати самостійно.

Також у родині Ольги Сумської сталося нещастя - актриса розповіла про смерть Миколи Петровича Борисюка, батька її чоловіка, актора Віталія Борисюка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти