StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чутки підтвердилися: Горняк вперше розповіла, коли саме розлучилася з Остапчуком

10 травня 2023, 15:16
Друга ексдружина Володимира Остапчука пролила світло на скандальне розлучення з шоуменом.
Христина Горняк, Володимир Остапчук
Христина Горняк розповіла, коли розлучилася з Володимиром Остапчуком / instagram.com/kristygor, instagram.com/vova_ostapchuk

У жовтні 2022 року у світських колах стали ходити чутки, що шоумен Володимир Остапчук розбігся зі своєю другою дружиною, блогеркою Христиною Горняк. Пара не підтверджувала, але і не заперечувала це, поки ведучий не закрутив роман з новою дівчиною.

Втім, подробиці розлучення Остапчука і Горняк залишаються найсуворішим секретом - екси не обговорюють це питання публічно. Тому довгий час не були відомі ні причини їх розриву, ні навіть період часу, в який вони прийняли рішення припинити відносини.

Першою "прокололася" Христина - на своїй сторінці в Instagram вона вирішила ухилитися від прямої відповіді на питання шанувальниці, але в той же час видала таємницю, коли саме вона розлучилася з Володимиром.

відео дня

Так Горняк ненароком підтвердила правдивість чуток - її шлюб з Остапчуком закінчився розлученням восени минулого року. Правда, за цей час колишнє подружжя так і не знайшло час для того, щоб визначити долю спільно нажитого майна, в тому числі будинку - сімейного гніздечка, яке вони разом так старанно вили.

Христина Горняк
Христина Горняк розповіла, коли розлучилася з Володимиром Остапчуком / instagram.com/kristygor

Раніше британські таблоїди підтвердили розставання актриси Меган Фокс і репера Machine Gun Kelly (Колсон Бейкер) - красуня нібито з'їхала від нареченого, а він відривається, як холостяк.

Також стало відомо, що легендарна співачка Шер кинула бойфренда, музичного продюсера Олександра Едвардса, який молодший за неї на 40 років. Пара була разом з листопада 2022 року і навіть обговорювала заручини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти