StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Скільки їх": Сумська висловилася після скандалу з її дочкою

26 лютого 2024, 14:41
Сумська на тлі скандалу з її страшною дочкою звернулася до українок у своїх соцмережах.
Ольга Сумська
Ольга Сумська звернулася до українок / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgasumska

Ольга Сумська 25 лютого вирішила опублікувати новий пост до Дня української жінки, в якому привітала всіх і подякувала за повідомлення в "особисті".

На своїй сторінці в Instagram Ольга Сумська написала:

"День української жінки. Божої підтримки і сил вам, дорогі наші україночки. Дякую за привітання! Скільки їх надійшло в особисті! Обіймаю всім серцем".

відео дня

Додамо, днями розгорівся скандал через старшу доньку артистки Антоніну Паперну, яка продовжує жити в країні-терористці РФ, а також мовчить про незаконне вторгнення в Україну.

Виявилося, Антоніна знімається в новому російському серіалі. Після того як інформація просочилася в громадськість двоюрідний брат Паперної - В'ячеслав Хостікоєв жорстко розкритикував сестру. Він заявив, що не розуміє її, адже вона проживає в країні-терористці РФ і мовчить про війну в Україні, а також не була присутня на похоронах бабусі.

Самі зйомки дочки Сумська ще не коментувала, а ось на слова свого племінника відповіла.

"Огидне чудовисько!"- написала артистка на своїй сторінці в Instagram і звинуватила В'ячеслава у брехні.

"Ми ховали бабусю вчотирьох під бомбами 1 березня 2022 року я, Віталій, Аня і Тоня на прямому зв'язку. З родини В'ячеслава нікого не було. Для чого ви брешете?"- повідомила актриса.

Хто така Ольга Сумська

Ольга Сумська - українська актриса і телеведуча. Заслужена артистка України (1997), Народна артистка України (2009). Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка (1996). Також нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня (2021).

Нагадаємо, Ольга Сумська розповіла про те, що їй сильно дістається від хейтерів через старшу дочку-мовчунку Антоніну, яка живе в Москві. І поділилася своїми переживаннями з приводу Паперної.

А також Євген Клопотенко заявив, що сімейна ситуація Сумської близька і знайома багатьом, тому, на його думку, публічним особистостям варто про це говорити.

Читайте більше про Сумську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти