StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ольга Сумська висловилася про дочку-мовчанку, яка живе в Москві

6 липня 2023, 12:07
Легендарна актриса Ольга Сумська детально і чітко поділилася своїми переживаннями з приводу власної доньки - Антоніни Паперної.
Ольга Сумська, Тоня Паперна
Ольга Сумська розповіла про свою старшу доньку Антоніну Паперну / колаж Главред, фото Instagram

Антоніна Паперна, дочка української актриси і уародної артистки України, продовжує вести богемний спосіб життя в Москві, незважаючи на війну в Україні. Легендарна українська артистка Ольга Сумська поскаржилася на те, що їй сильно дістається від хейтерів в мережі ‒ через старшу доньку-мовчунью Антоніну, яка живе в Москві і ніяк публічно не підтримує рідну Україну в її війні з країною-агресором РФ. Про це Сумська зізналася у програмі Євгена Клопотенка "Пекельні борошна".

"Страшна війна нас сьогодні роз'єднала. Про це важко говорити. Звичайно, я отримую величезну кількість хейта з цього приводу. Але повірте, я отримую і слова підтримки від тих людей і матерів, які саме в такій ситуації, як і я. адже я тут, я в Україні, я підтримую українську армію, я всім серцем з нашими героями. І це найголовніше. Я все-таки вірю, що колись ми зустрінемося, і з моїми прекрасними онуками, яких я не бачила вже більше року. Сьогодні немає такої можливості, але колись цей день настане. І це буде найкрасивіший день у моєму житті", ‒ сказала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що молодша дочка Ольги Сумської Анна Борисюк поділилася своїми переживаннями про Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

відео дня

Також мовчання порушив російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго "ховав голову в пісок", і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Інші новини про Ольгу Сумську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти